Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χορωδιακό αφιέρωμα στον Οδυσσέα Ελύτη στο Άργος

Δημοσιεύτηκε
από admin
Χορωδιακό αφιέρωμα στον Οδυσσέα Ελύτη στο Άργος

Σ` αυτόν τον «Μέγα» ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άργους ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ οργανώνει αφιέρωμα το Σάββατο 3 Ιουνίου και ώρα 7:30 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος».

Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Άργους-Μυκηνών και η Κ.Ε.Δ.Α.- Μ. και χορηγός η επιχείρηση Fotoexelixi του Νικολ. Μουκουνίδη.
 

Θα λάβουν μέρος η Παιδική Χορωδία του Συλλόγου της οποίας τη διδασκαλία των τραγουδιών και τη διεύθυνση έχει η κ. Αναστασία Σταματοπούλου και η Μεικτή χορωδία με μαέστρο τον κ. Ιωάννη Κόντη. Όλοι οι χορωδοί –μικροί και μεγάλοι- θα τραγουδήσουν τα τραγούδια του Οδυσσέα Ελύτη και θα τους συνοδεύουν στο πιάνο η κ. Αναστασία Σταματοπούλου, στο μπουζούκι ο κ. Άρης Μιχαλόπουλος και στο τουμπελέκι ο κ. Παναγιώτης Ρέντας.

Τα κείμενα και την παρουσίαση έχει ετοιμάσει η κ. Χαρά Νίκα, αντιπρόεδρος του συλλόγου και στην παρουσίαση του οπτικοακουστικού υλικού θα βοηθήσει ο κ. Νίκος Τσάγκαρης.

Η Χορωδία για την εκδήλωση αυτή θα δώσει συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 31 Μαΐου στο γραφείο του συλλόγου στις 13:00μ.μ.

Οι χορωδοί ετοιμάζονται να λάβουν μέρος στις 10 Ιουνίου 2017 στο φεστιβάλ του Αιγίου, καλεσμένη από τη Δημοτική Χορωδία Αιγίου.

Η χορωδιακή χρονιά 2016-17 θα κλείσει με προσκύνημα στην Ιερά μονή Αγίου Βλασίου στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας την Κυριακή 18 Ιουνίου.
 

Ετικέτες

Πολιτιστικός Σύλλογος Άργους Τελέσιλλα Άργος

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.