Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Harvard EventsSeries: Η Φαντασία στην Επιστήμη και την Τέχνη

ΔημοσιεύτηκεΔευ. 10 Νοε. 2014
από admin

Ξεκινά τον Νοέμβριο η σειρά εκδηλώσεων του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard, “EventsSeries 2015”. Στη διοργάνωση της σειράς το Κέντρο συνεργάζεται και εφέτος με τους Δήμους Ναυπλιέων, Άργους-Μυκηνών, Ερμιονίδος και Επιδαύρου. Οι ομιλητές προέρχονται, μεταξύ άλλων, από την Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία, τον Σύλλογο Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Harvard στην Ελλάδακαι το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
 

Η θεματική είναι: “Η Φαντασία στην Επιστήμη και την Τέχνη ”.

Η πρώτη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 7.00 μ.μ. στοΚέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvardστο Ναύπλιον (Αίθουσα διαλέξεων «Οικογενείας Νίκου Μαζαράκη»). 

Η Αριστούλα Γεωργιάδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, θα εγκαινιάσει την εφετινή σειρά διαλέξεων και εκδηλώσεων. Το θέμα της ομιλίας της θα είναι«Ένα ταξίδι στη σελήνη: Τα Αληθή Διηγήματα του Λουκιανού και το ουτοπικό μυθιστόρημα στην Αρχαιοελληνική Γραμματεία».

Προσκεκλημένη συνομιλήτρια θα είναι η Κατερίνα Οικονομοπούλου, Λέκτορας του Τμήματος Φιλολογίας του ιδίου Πανεπιστημίου. 

Ετικέτες

Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Harvard Πανεπιστήμιο Ναυπλίου Τμήμα θεατρικών σπουδών Ναυπλίου Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Σειρά εκδηλώσεων

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.