Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γραμματικόπουλος: Θα βοηθήσουμε αλλά θα ελέγχουμε

Δημοσιεύτηκε
από admin
Γραμματικόπουλος: Θα βοηθήσουμε αλλά θα ελέγχουμε

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής (31/8/2014) ορκομωσίας της Νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ναυπλιέων τον λόγο απηύθηνε και ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρήστος Γραμματικόπουλος αναφέροντας τα εξής:

''...θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε για το καλό του Δήμου μας αλλά και θα ελέγχουμε όσους διαχειρίζονται το δημοτικό χρήμα..." ξεκαθάρισε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Χρήστος Γραμματικόπουλος κατά την σημερινή ορκωμοσία στην αίθουσα του Βουλευτικού και συμπλήρωσε : ''...ευχαριστώ όλους όσους μας στήριξαν, αγωνιστήκαμε κόντρα σε όλους και σε όλα, δίχως το όπλο της δημοτικής εξουσίας, παρ΄όλα αυτά παλέψαμε στα ίσα και μας τίμησε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των δημοτών το 34%... οι εκλογές όμως τελείωσαν τώρα οφείλουμε να είμαστε όλοι ενωμένοι, τα περιθώρια για το Ναύπλιο έχουν στενέψει, δεν επιτρέπονται άλλα λάθη. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούν να γίνουν καλά πράγματα στον Δήμο μας,  βασική όμως προϋπόθεση για εμάς είναι η διαφάνεια, η ισονομία, η χρηστή διαχείριση. Προσωπικά θα συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα πάντα, να είμαι δίπλα σε όλους ανεξαιρέτως τους συνδημότες μου...''.
 

Ετικέτες

Χρήστος Γραμματικόπουλος Ορκομωσία Ειδήσεις και τοπικά νέα από το Ναύπλιο Δήμος Ναυπλιέων

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.