Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Έκοψαν δέντρα στο Παλιό Ναύπλιο

Δημοσιεύτηκε
από admin
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Έκοψαν δέντρα στο Παλιό Ναύπλιο

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες και από τη δασική υπηρεσία, σχετικά με τον λόγο που κόπηκαν τα δέντρα το μεσημέρι της Δευτέρας στον Ψαρομαχαλά, στο Παλιό Ναύπλιο.

Αρκετοί από τους κατοίκους τηλεφωνούσαν μέσα στο μεσημέρι σε εφημερίδες και στο anagnostis.org να μάθουν αν υπάρχει άδεια από τον εργολάβο. Κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν αλλά δεν έλαβαν απάντηση από τους εργάτες και προσπαθούσαν από τα Μέσα Ενημέρωσης να λάβουν απαντήσεις. Ωστόσο σχετική ενημέρωση δεν είχε φτάσει στα δημοσιογραφικά γραφεία. Κάποιοι είδαν επίσης συνεργείο της ΔΕΗ, να αντικαθιστά μία κολώνα.

Πάντως, όπως έγινε γνωστό από σχετικές αναρτήσεις που έγιναν στο διαδίκτυο, πριν από λίγες ημέρες είχε πέσει ένα γερασμένο δέντρο, ενώ αρκετά άλλα κρίθηκαν επικίνδυνα.

Προβληματισμός ωστόσο επικρατεί σχετικά με το αν είχαν κριθεί επικίνδυνα από τους ειδικούς όλα τα δέντρα που κόπηκαν και βέβαια αν υπήρχε η σχετική άδεια.

 

Ετικέτες

Ναύπλιο Ψαρομαχαλάς Παλιό Ναύπλιο Κοπή δέντρων

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.