Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Φιλόξενοι οι λιμενικοί για τα κρουαζιερόπλοια

ΔημοσιεύτηκεΤρί. 25 Απρ. 2017
από admin

Τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο λιμενάρχης Ναυπλίου απο τον πλοίαρχο του κρουαζιερόπλοιου Crystal Espirit που βρέθηκε την Δευτέρα στο λιμάνι της Αργολικής πρωτεύουσας.

Το πλήρωμα και ο καπετάνιος του πλοίου έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση και τις υπηρεσίες που τους παρείχαν τα στελέχη του Λιμενικού σώματος Ναυπλίου και γι' αυτό δεν έμειναν μόνο στα λόγια.

Όπως γράφει στα social media ο Σπύρος Μαρίνος: «Σπάνια θα ανεβάσω φωτογραφία μου,αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η πρόσκληση του πλοιάρχου του Κ/Ζ Crystal Espirit και η απονομή της πλακέτας της εταιρείας στην Υπηρεσία μας για το άψογη εξυπηρέτηση πλοίου/επισκεπτών vip στο λιμάνι μας. Τα εύσημα στους συναδέλφους ταυτόχρονα με τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου. Η προσπάθεια και το αποτέλεσμα ανήκει σε αυτές/αυτούς».

Να σημειώσουμε πως την Δευτέρα βρέθηκαν στο Ναύπλιο τρία συνολικά κρουαζιερόπλοια αποβιβάζοντας περί τους 3000 τουρίστες.
 
Διαβάστε Επίσης: Ναύπλιο όπως λέμε Κατάκολο
 

Ετικέτες

Σπύρος Μαρίνος Ναύπλιο

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.