Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Φιλόλογοι υπέρ του τρένου

ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 8 Απρ. 2017
από admin

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας εκφράζει τη στήριξή του στην Πρωτοβουλία Πολιτών για την Επαναλειτουργία του Τρένου στην Αργολίδα, γιατί η αναβάθμιση του νομού αποτελεί προτεραιότητα και για τον ίδιο, όπως πιστοποιείται από τις εκδηλώσεις που έχει αυτός διοργανώσει από το 1984 ως σήμερα.

Ως εκπαιδευτικοί τονίζουν ότι είναι απαραίτητη η προετοιμασία της επαναλειτουργίας του τρένου να συμπεριλάβει και την κυκλοφοριακή αγωγή στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού, γιατί μέσα από τη διαδικασία αυτή θα καταστεί εφικτότερη η πρόληψη των ατυχημάτων που συχνά λαμβάνουν χώρα στις αφύλακτες διαβάσεις.

Οι φιλόλογοι θεωρούν καθοριστική τη συμβολή των αρμόδιων φορέων, έτσι ώστε να υπάρξει μια ομαλή μετάβαση από τη σημερινή κατάσταση στην επόμενη ημέρα, της οποίας παράγοντας αναπόσπαστος θα είναι και το τρένο που θα ταξιδεύει εκ νέου στην Αργολίδα.
 

Ετικέτες

Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας Σιδηρόδρομος Σιδηροδρομικά Τραίνο

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.