Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Φίλοι Τρένου Αργολίδας: "Απαιτούμε την άμεση αποκατάσταση της γραμμής"

ΔημοσιεύτηκεΤρί. 2 Ιουν. 2015
από admin

Το μπάζωμα της γραμμής στο ύψος της νομαρχίας που ανέδειξε το anagnostis.org, απασχόλησε τους Φίλους Τρένου Αργολίδας που μέσα από το blog τους trenoargolida.blogspot.gr, ζητούν να μάθουν ποιος εισηγήθηκε και έπραξε την ασφαλτόστρωση της γραμμής στο συγκεκριμένο σημείο, και απαιτούν την άμεση αποκατάστασή της, αφού το δίκτυο θεωρείται ενεργό από τον ΟΣΕ, στον οποίο και ανήκει.

 

Όπως αναφέρει το σχετικό κείμενο:

" Την ευκαιρία στους οδηγούς να σπριντάρουν ανενόχλητοι μέσα σε κατοικημένη περιοχή, έδωσαν οι εμπνευστές αυτού του εκτρώματος, στην είσοδο της πόλης του Ναυπλίου από τη μεριά της Νέας Κίου.

Κάποιοι θεώρησαν ως μία καλή ιδέα να μπαζώσουν την ισόπεδη διάβαση, ασφαλτοστρώνοντάς την αφού έτσι κι' αλλιώς μπορεί να πίστεψαν ότι δεν χρησιμεύει σε κάτι, μιας και δεν περνάει τρένο. 

Ποιος άραγε εισηγήθηκε να γίνει αυτή η παρέμβαση; Αν είναι ο ΟΣΕ που το κάλυψε ή που έδωσε την άδεια να καλυφθεί τότε το λάβαμε το μήνυμα! Αν είναι ο Δήμος ή η Περιφέρεια που το έκανε, χωρίς να ενημερώσουν προηγουμένως τον ΟΣΕ, τότε συγγνώμη κύριοι αλλά αυτό είναι παράνομο! Παρεμβαίνετε σε ξένο οικόπεδο χωρίς να ρωτήσετε τον ιδιοκτήτη. 

Αν πάλι έγινε απλά και μόνο για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των ποδηλατών του Τριάθλου, τότε είναι θεμιτό, αν και σας πληροφορούμε πως υπάρχουν και άλλοι τρόποι να καλυφθεί η γραμμή, χωρίς να τσιμεντωθεί. Και εφόσον ο λόγος ήταν το Τρίαθλο, τότε υποθέτουμε πως έχει ήδη δρομολογηθεί η άμεση αποκατάσταση της. 

Και επειδή κάποιοι, που φαίνεται να τους βολεύει αυτή η κατάσταση, έχουν επιδοθεί σε μία αστεία "επιχειρηματολογία", θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ΠΡΩΤΟΝ το δίκτυο θεωρείται ενεργό και όχι κατηργημένο, ΔΕΥΤΕΡΟΝ η γραμμή δεν ανήκει στον Δήμο ούτε στην Περιφέρεια, αλλά στον ΟΣΕ, και ΤΡΙΤΟΝ τρένο πέρασε από το σημείο πριν 7 μήνες (και όχι πριν χρόνια ψεύτες!), σε εκδρομή με Άγγλους και Αυστραλούς τουρίστες οι οποίοι διέμειναν στο Ναύπλιο και άφησαν λεφτά στον τόπο, και που έχουν ήδη κλείσει την ίδια σιδηροδρομική εκδρομή και για τον ερχόμενο Οκτώβρη. Σε ότι αφορά τα τακτικά δρομολόγια, αυτά κάποιοι φροντίσανε να τα κόψουνε με το έτσι θέλω, αφήνοντας την περιουσία του Ελληνικού λαού να ρημάζει.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να αποκατασταθεί αυτό το έκτρωμα ΑΜΕΣΑ, και με την ευκαιρία, να ξεκινήσουμε μία παραγωγική συζήτηση με όλους τους τοπικούς φορείς για το τι μέλει γενέσθαι για τον σιδηρόδρομο στον τόπο μας...

Φίλοι Τρένου Αργολίδας"

 

Διαβάστε Επίσης:

- Οργή μηχανοδηγών του ΟΣΕ για το μπάζωμα της γραμμής

- Τέλος το τρένο στο Ναύπλιο;

 

Ετικέτες

Φίλοι Τρένου Αργολίδας Σιδηρόδρομος Ασφαλτόστρωση Άσφαλτος Σιδηροδρομική γραμμή Ναύπλιο Ειδήσεις και τοπικά νέα από το Ναύπλιο Νομαρχία

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.