Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Φίλης κατά Περιφέρειας

ΔημοσιεύτηκεΔευ. 23 Ιαν. 2017
από admin

Αιχμές για την τοπική αυτοδιοίκηση και την Περιφέρεια συγκεκριμένα, άφησε ο Νίκος Φίλης, αναφέροντας πως οι κινήσεις που γίνονται από πλευράς της είναι αναποτελεσματικές και πολλές φορές εις βάρος των συμφερόντων της κοινωνίας, δήλωση η οποία προκάλεσε την αντίδραση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου ανέφερε σχετικά

«Θυμηδία προκαλεί η δήλωση του τέως Υπουργού Παιδείας κ. Φίλη στη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη της Κομματικής Οργάνωσης του Σύριζα στην Τρίπολη», δήλωσε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Κωνσταντίνα Νικολάκου σχολιάζοντας τις αναφορές του περί «αναποτελεσματικών και εις βάρος των συμφερόντων της κοινωνίας κινήσεων της Περιφερειακής αρχής».

«Είναι γνωστό ότι ο κ. Φίλης με τις κατά καιρούς δηλώσεις του, αλλά και τη θητεία του ως Υπουργός Παιδείας δημιουργεί πολιτική σύγχυση ακόμη και στις θέσεις του κόμματός του, τις οποίες βέβαια κρίνει ανάλογα από τη θέση που το υπηρετεί κάθε φορά.

Ο βουλευτής του Σύριζα αντί να ενημερώσει υπεύθυνα τους πολίτες της Αρκαδίας και να απαντήσει σε καίριους προβληματισμούς και προβλήματά τους, επέλεξε να σχολιάσει την Περιφερειακή αρχή της Πελοποννήσου, τονίζοντας με περισσό θράσος ότι οι αποφάσεις της είναι εις βάρος των συμφερόντων των πολιτών.

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι την Περιφερειακή αρχή και τον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη τους έχουν εκλέξει οι Πελοποννήσιοι πολίτες, και μάλιστα με αυξημένο ποσοστό για τη δεύτερη θητεία τους, ενδεικτικό της εμπιστοσύνης που απολαμβάνουν.

Είναι σαφές συνεπώς ότι οι απόψεις του απέχουν κατά πολύ από τις απόψεις των Πελοποννησίων. Είναι επίσης σαφές από το ακροατήριό του ότι οι πολίτες, ειδικά αυτοί που τον στήριξαν στο παρελθόν, του έχουν ήδη γυρίσει την πλάτη. Ο ίδιος αντί να απολογηθεί όπως θα έπρεπε, κάνει κριτική στην Περιφέρεια ως άλλοθι στην πολιτική του αναξιοπιστία και ανυπαρξία».  

 

Ετικέτες

Αρκαδία Τρίπολη Νίκος Φίλης Ντίνα Νικολάκου Κωνσταντίνα Νικολάκου

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.