Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Φεύγουν από την Καρυά για να πάνε στην ...Καρυά!

ΔημοσιεύτηκεΔευ. 20 Ιουλ. 2015
από admin

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις στις Καρυές της Ελλάδας (Καρυές Λακωνίας,Καρυά Ολύμπου,Φτιώτιδας,Τήνου). Φέτος ο σύλλογος απανταχού Καρυωτών "Το Αρτεμίσιο" θα επισκεφτεί την πανέμορφη Καρυά Λευκάδας.

Οι εκδρομείς από το ιστορικό "Κολοκοτρωνίτσι" θα φιλοξενηθούν από τον εκεί πολιτιστικό σύλλογο  ''ΑΠΟΛΛΩΝ'' και θα παρακολουθήσουν τις τριήμερες καθιερωμένες εκδηλώσεις για τον παραδοσιακό καρυώτικο γάμο.

Η εκδρομή θα ξεκινήσει από το χωριό το Σάββατο πρωί 1 Αυγούστου και η επιστροφή θα γίνει την Δευτέρα 3 Αυγούστου το βράδυ.
 

Εκτος από τις εκδηλώσεις θα γίνει περιήγηση στα αξιοθέατα της Λευκάδας και θα υπάρχει δυνατότητα για κολύμπι στα μαγευτικά ακρογυάλια. Η τιμή κατ' άτομο ορίστηκε στα 60 ευρώ και θα περιλαμβάνει το πούλμαν και δύο διανυκτερεύσεις.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα προηγηθούν τα μέλη του συλλόγου.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ταμία του συλλόγου Παναγούλα Παναγιωτοπούλου κιν 6944276742-2751075264 και στην γραμματέα Βάλια Ευσταθίου κιν 6940512221-2751075134.
 

Ετικέτες

Καρυά Καρυά Λευκάδας Αρτεμίσιο Σύλλογος απανταχού Καρυωτών Εκδρομή Λευκάδα Παραδοσιακός Καρυώτικος Γάμος

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.