Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Φεστιβάλ «Γεύσεις και Όψεις» για τρίτη χρονιά στο Πορτοχέλι

ΔημοσιεύτηκεΤρί. 7 Ιουλ. 2015
από admin

Ξεκίνησαν με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες για την προετοιμασία του 3ου Καλοκαιρινού Φεστιβάλ «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ» που θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 11 Αυγούστου στο λιμάνι του Πορτοχελίου και συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Επιμελητήριο Αργολίδας.
 

Το 3ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ», μετά την επιτυχία που σημείωσε τα προηγούμενα 2 χρόνια, αισιοδοξεί και αυτή τη φορά να προσελκύσει αρκετούς επισκέπτες και να τους δώσει τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά και να γευτούν τα προϊόντα της αργολικής γης.
 
Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 6981-347377 (κα Λούντζη) ή στο fax: 27530-31278 ή στο email: portocheli2015@hotmail.com, καθώς και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας) ή στο Επιμελητήριο Αργολίδας.
 
 

Ετικέτες

Πορτοχέλι Ερμιονίδα Γεύσεις και όψεις Φεστιβάλ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.