Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

Φέρτε τα παιδιά σας για διακοπές στο Άργος και κάντε επενδύσεις στην Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε
από admin

Πλούσιος σε εμπειρίες και με γεμάτες τις αποσκευές τους ελπίδες για το αύριο του τόπου επέστρεψε ο Δήμαρχος Άργους και η πολυμελής αποστολή απ το ταξίδι στην Αμερική. Έργα κι όχι μεγάλα λόγια ζήτησε από τους ομογενείς στον Καναδά και στις ΗΠΑ, ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος κατά την εκεί ολιγοήμερη επίσκεψή του.
Ο δήμαρχος Αργούς - Μυκηνών μίλησε στο Τορόντο στο ΕΛΛΑΣ ΧΩΛ, μπροστά σε περίπου 1.000 ομογενείς από την Αργολίδα και τους προέτρεψε να κάνουν επενδύσεις στην Ελλάδα, να φέρνουν τα παιδιά τους τα καλοκαίρια στην πατρίδα και πάνω απ’ όλα απευθυνόμενος στα Ελληνόπουλα τους τόνισε να είναι υπερήφανοι που είναι Έλληνες, γιατί όλες οι επιστήμες έχουν Ελληνικές λέξεις (αστρονομία, φιλοσοφία, γεωμετρία, μαθηματικά, κ.λ.π) να μην ακούνε την προπαγάνδα που προσβάλει την Ελλάδα.
Στην Αμερική, ο δήμαρχος επισκέφθηκε την Ελληνίδα πρόξενο στο ΣΙΚΑΓΟ και συζήτησαν για πάνω από μιάμιση ώρα για το πως μπορεί να βοηθηθεί ο Δήμος μας (τουρισμός και προϊόντα, κυρίως κρασί και λάδι). Είδε από κοντά πολλούς Έλληνες που βρίσκονται στη λίστα των εκατομμυριούχων στην Αμερική, συνάντησε Έλληνες καθηγητές πανεπιστήμιων καθώς και το προεδρείο της Ελληνοαμερικανικής φιλίας.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.