Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Φάρμακα και γάλα από Ναυπλιώτες για τους πρόσφυγες

ΔημοσιεύτηκεΔευ. 21 Μαρ. 2016
από admin

Στις 17 Μαρτίου 2016 ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Ναυπλιέων «Ο Ναύπλιος» Κωνσταντίνος Κολόκας και το μέλος του Δ.Σ. Μίμης Δίβερης υλοποιώντας απόφαση του Δ.Σ. παρέδωσαν ικανή ποσότητα φαρμάκων και συμπυκνωμένου γάλατος καθώς και άλλα είδη πρώτης ανάγκης προς το αρμόδιο γραφείο της Μ.Κ.Ο. «ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» - Μιχαλοπούλου 99 στην Αθήνα – για την άμεση αντιμετώπιση αναγκών των προσφύγων.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Μ.Κ.Ο. κα Ευθυμιάτου Ελπίδα υπεδέχθει ιδιαιτέρως τα μέλη του Δ.Σ., τους ευχαρίστησε για όλες τις ανθρωπιστικές προσφορές του Συλλόγου και τους επέδωσε ευχαριστήριο επιστολή εκ μέρους του Δ.Σ. της ΜΚΟ για την προσφορά τους. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κολόκας διαβεβαίωσε ότι ο Σύλλογος  θα συνεχίσει με την ίδια ευαισθησία να συμπαρίσταται στο δράμα αυτών των ανθρώπων και με νέες προσφορές και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης. 
 

Ετικέτες

Ναύπλιο Σύλλογος απανταχού Ναυπλιέων «Ο Ναύπλιος» Σύλλογος ο Ναύπλιος Φάρμακα Γάλα Πρόσφυγες

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.