Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Φάρμακα για τους πρόσφυγες από τον Δήμο Ναυπλιέων

ΔημοσιεύτηκεΤετ. 9 Μαρ. 2016
από admin

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Ραφαήλ Μπαρού - όπως ανακοίνωσαν - δεν θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι στην όλο και διογκούμενη ανθρωπιστική κρίση που βιώνουμε λόγω του εγκλωβισμού δεκάδων χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών στη χώρα μας.

Ο Δήμος Ναυπλιέων, μέσω της υπηρεσίας κοινωνικής πολιτικής ανταποκρινόμενοι στο αίτημα του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού για βοήθεια, έχει ήδη αποσταλεί τέσσερις κούτες με φάρμακα, από το απόθεμα του κοινωνικού φαρμακείου του Δήμου, ενώ οι ενέργειες για την στήριξη των προσφύγων θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες με συλλογή τροφίμων και ρουχισμού.

Η συλλογικότητα και η αλληλεγγύη είναι αναγκαία αυτή την ώρα και ο Δήμος Ναυπλιέων με τους δημότες του θα αναδείξουν για πολλοστή φορά ότι ο Ελληνικός λαός είναι φιλόξενος.

Να σημειώσουμε πως η συλλογή φαρμάκων αποφασίστηκε κατόπιν σχετικής εισήγησης της δημοτικής παράταξης «Α.Υ.Ρ.Α.», η οποία έχει καταγραφεί στα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου.
 

Ετικέτες

Ναύπλιο Δήμος Ναυπλιέων Πρόσφυγες Φάρμακα

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.