Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

Το ευχαριστώ του Γκιόλα

Δημοσιεύτηκε
από admin
Το ευχαριστώ του Γκιόλα

Εμπιστοσύνη στις ικανότητες του Αλέξη Τσίπρα έχει ο Γιάννης Γκιόλας και εμφανίζεται αισιόδοξος για το μέλλον. Ο "φρέσκος" της τριάδας των βουλευτών της Αργολίδας, δηλώνει ότι θα προσπαθήσει να εκπροσωπήσει επάξια όλους ανεξαιρέτως τους Αργολιδείς, ευχαριστώντας τους ψηφοφόρους και τους συντρόφους του στο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει στο ευχαριστήριο μήνυμά του:

"Αναλαμβάνοντας την εκπροσώπηση της Αργολίδας στο Εθνικό Κοινοβούλιο ως Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. επιθυμώ να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου που με υποστήριξαν στις Εκλογές της 20-9-2015, τιμώντας με τόσο με τη ψήφο τους, όσο και με την εκτίμηση και συμπάθεια που επέδειξαν στο πρόσωπό μου, έστω και χωρίς να επιλέξουν το κόμμα, που εκπροσώπησα.

Σε όλους ανεξαιρέτως τους Αργολιδείς θέλω να δηλώσω ότι θα προσπαθήσω να τους εκπροσωπήσω επάξια με όλες τις δυνάμεις μου, ισότιμα, δίκαια και με υπευθυνότητα.

Τους διαβεβαιώνω ότι το όραμα τους για εγκαθίδρυση ενός  Κράτους δικαίου στη χώρα αυτή ,είναι και δικό μου όνειρο,που θα παλέψω να δικαιωθεί.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ δημόσια οφείλω στους συντρόφους και τις συντρόφισσες μου, που πίστεψαν στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α και έτσι συλλογικά δώσαμε και αυτή τη μάχη.

Τέλος, κρίνω αναγκαίο να εκφράσω δημόσια την πεποίθησή μου ότι το μέλλον της διακυβέρνησης της χώρας προοιωνίζεται σχετικά αισιόδοξο, λόγω της πολιτικής σταθερότητας που αναμένεται να επικρατήσει, της οικονομικής ρευστότητας και των επενδυτικών κινήτρων που έχουν εξασφαλισθεί, καθώς και του υπεύθυνου, εμπνευσμένου και κοινωνικά δίκαου τρόπου με τον οποίο θα διαχειρισθεί την πορεία του Κυβερνητικού έργου ο Πρωθυπουργός μας Αλέξης Τσίπρας."
 

Ετικέτες

Γιάννης Γκιόλας ΣΥΡΙΖΑ Μήνυμα Εθνικές εκλογές 2015

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.