Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ευαισθησίες Καμπόσου για τα ΑμεΑ

Δημοσιεύτηκε
από admin

Ο καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης και ποιητής Ανδρέας Βεργιόπουλος ευχαριστεί δημόσια τον Δημήτρη Καμπόσο, για την άμεση υλοποίηση ενός σημαντικού αιτήματός του, όπως διαβάζουμε στο blog Argos Press.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Βεργιόπουλος έστειλε προσωπικό μήνυμα την περασμένη Τρίτη στο Δήμαρχο Άργους - Μυκηνών ζητώντας του να τοποθετήσει βοηθητικές μπάρες για όσους έχουν κινητικά προβλήματα, στην παραλία Κιβερίου, παραλία όπου συχνάζει. Ο Δημήτρης Καμπόσος του απάντησε με πράξεις καθώς τρεις μέρες αργότερα ο κ. Βεργιόπουλος συνάντησε στην παραλία το μηχανικό του Δήμου Άργους-Μυκηνών ο οποίος είχε επισκεφτεί την παραλία για να ικανοποιήσει το αίτημα του διαβεβαίωνοτάς τον πως ξεκινά η τοποθέτηση βοηθητικών μπαρών.

Γι' αυτό το λόγο ευχαριστεί το Δήμαρχο Άργους - Μυκηνών τόσο για την ικανοποίηση του αιτήματός του και λογικά αιτήματος και άλλων πολιτών, όσο και για την άμεση ανταπόκρισή του.
 

Ετικέτες

Ανδρέας Βεργιόπουλος Δημήτρης Καμπόσος Άργος

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.