Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Εξπέρ στον Θρησκευτικό Τουρισμό σε Πανελλαδική αποκλειστικότητα!

Δημοσιεύτηκε
από admin

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση των  σπουδαστών της Ειδικότητας του «Θρησκευτικού Τουρισμού και Προσκυνηματικών περιηγήσεων» στο Δ.ΙΕΚ Άργους, η οποία λειτούργησε για πρώτη φορά πανελλαδικά. Σκοπός της ειδικότητας αυτής είναι η κατάρτιση ικανών στελεχών στην παροχή υπηρεσιών οργάνωσης, υλοποίησης και υποστήριξης ταξιδιών-εκδρομών και διαφόρων γεγονότων με προσκυνηματικό, θρησκευτικό και πολιτισμικό ενδιαφέρον.

Οι σπουδαστές  του Δ.ΙΕΚ Άργους κατά την διάρκεια του διετούς κύκλου σπουδών τους με τη βοήθεια των  καθηγητών τους, απέκτησαν όλες τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις με τη δημιουργία εικονικού περιηγητικού χάρτη https://www.google.com/maps/d/embed?mid=zFKJ0auIMKT0.k9j8tz46tjTc και την  κατασκευή blog: http://ellinikaproskynimata.blogspot.gr/, χρησιμοποιώντας τα ως απαραίτητα εργαλεία δουλειάς για την ειδικότητά τους. Η λειτουργία αυτής της ειδικότητας θα δημιουργήσει προοπτικές και ευκαιρίες απασχόλησης σε εθνικό  αλλά και τοπικό επίπεδο στον πολλά υποσχόμενο χώρο του θρησκευτικού τουρισμού και των προσκυνηματικών περιηγήσεων.

H Διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ Άργους Νικολέττα Ματσιμάνη εύχεται στους απόφοιτους  της ειδικότητας καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία.
 

Ετικέτες

Άργος ΔΙΕΚ Άργους Εκπαίδευση

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.