Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Επιτέλους άνοιξε η Χ. Τρικούπη

Δημοσιεύτηκε
από admin

Χρειάστηκε να περάσουν ένα σωρό δήμαρχοι για να καταφέρει τελικά να δοθεί στην κυκλοφορία σε όλο της το μήκος η περιβόητη οδός Χαριλάου Τρικούπη στο Ναύπλιο. Ένα έργο που αποτέλεσε επανειλημμένως προεκλογική εξαγγελία στα μπαλκόνια των υποψηφίων δημάρχων για πολλά – πολλά χρόνια! 
Από χθες δόθηκε στην κυκλοφορία και η σύνδεση της Χαριλάου Τρικούπη με την οδό Ασκληπιού, πράγμα που σημαίνει ότι αλλάζει πλέον σε μεγάλο βαθμό ο τρόπος που κινούνται τα οχήματα που ακολουθούν την διαδρομή Άργος – Επίδαυρος, αφού δεν είναι αναγκασμένα πλέον να περνούν από την Ενδεκάτη.
Το Ναύπλιο με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει να διώξει έναν μεγάλο όγκο αυτοκινήτων που διέρχονταν μέχρι χθες μέσα από την πόλη, με αποτέλεσμα εκτός από την Ενδεκάτη να ελαφρύνουν κυκλοφοριακά και οι οδοί Άργους και Ασκληπιού. Αυτό εκτιμάται ότι θα ωφελήσει και την εμπορική κίνηση στην Άργους, στην Ενδεκάτη, στην Ασκληπιού, αλλά και στην ίδια την Χαριλάου Τρικούπη. Επίσης αναμένεται να λυθούν και τα προβλήματα με την οδό Μεσολογγίου απ΄ όπου περνούσαν παρανόμως φορτηγά μιας και η περιοχή αυτή είναι χαρακτηρισμένη ως αμιγούς κατοικίας.
Με δηλώσεις του ο δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος, τόνισε ότι «ο δήμος έδωσε στην κυκλοφορία ένα έργο, όραμα δεκαετιών για τους πολίτες του Ναυπλίου, το οποίο είχε ολοκληρώσει ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς. Σήμερα μετά από κάποιες παρεμβάσεις που έγιναν, παραδίδεται σε χρήση, δίνοντας μια μεγάλη κυκλοφοριακή ανάσα στην πόλη, αλλά και την ευρύτερη περιοχή».
Για το πρώτο διάστημα συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή, μέχρι να συνηθίσουν τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Για το λόγο αυτό η τροχαία για τρεις ημέρες θα βρίσκετε με άνδρες της στα επικίνδυνα σημεία για να προειδοποιεί του διερχόμενους οδηγούς για την χρήση των φωτεινών σηματοδοτών.

Ετικέτες

Χαριλάου Τρικούπη Ειδήσεις και τοπικά νέα από το Ναύπλιο

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.