Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έκθεση ζωγραφικής από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Άργους

Δημοσιεύτηκε
από admin
Έκθεση ζωγραφικής από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Άργους

Από σήμερα Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 και μέχρι την Τρίτη 30 Ιουνίου, οι μαθητές του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Άργους, παρουσιάζουν  τα έργα τους στην αίθουσα ΙΩ στους στρατώνες Καποδίστρια. Όλοι οι μαθητές, μικροί και μεγάλοι, εργάστηκαν με κέφι, αγάπη και υπομονή και δημιούργησαν έργα ζωγραφικής και αγιογραφίας με διάφορες τεχνικές και υλικά (τέμπερα, ακουαρέλα, ακρυλικά, λάδια, αυγοτέμπερα).

Εγκαίνια: Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 9 το βράδυ. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015 και οι ώρες λειτουργίας είναι από 11:00 έως 13:00 και από 19:00 έως 21:00.

Τα έργα των μαθητών δημιουργήθηκαν μέσα από ευχάριστες διαδικασίες μάθησης και αποκάλυψης των μυστικών της Τέχνης. Στην σχολή υπάρχει η πίστη πως  ο Πολιτισμός είναι ένα βασικό εργαλείο για την καταπολέμηση της κρίσης. Μέσα από την τέχνη του εργαστηρίου επιδιώκεται να ενισχυθεί η κοινωνική συνοχή, και να δωθεί χρώμα και ελπίδα στον λαό.

Το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι ευχαριστεί την ΚΕΔΑΜ και την Τοπική Κοινότητα Άργους για την παραχώρηση του χώρου των Στρατώνων.

 

 

Ετικέτες

Στρατώνες Καποδίστρια Άργος Έκθεση Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Άργους Ειδήσεις και τοπικά νέα από το Άργος

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.