Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εγκρίθηκαν οι όροι διεξαγωγής για το πανηγύρι της Ευαγγελίστριας

ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 28 Φεβ. 2014
από admin

Η εμποροπανήγυρη της 25ης Μαρτίου που έχει εξελιχθεί σε θεσμό για την ευρύτερη περιοχή εδώ και αρκετά χρόνια, συζητήθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 7.00 το βράδυ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της περιφερειακής ενότητας Αργολίδας.
Ειδικότερα, συζητήθηκαν οι όροι διεξαγωγής της σύμφωνα με την πρόταση της δημοτικής κοινότητας Ναυπλίου καθώς και το αίτημα του σωματείου μικροπωλητών. Όπως τονίστηκε από τη Δημοτική Αρχή, οι μικροπωλητές είχαν ζητήσει μέσω του σωματείου τους να υπάρξει μια μικρή έκπτωση στο μίσθωμα, που καταβάλλουν για τις θέσεις, λόγω της οικονομικής κρίσης και την αύξηση των ημερών διεξαγωγής του πανηγυριού, σε πέντε. Επίσης συζητήθηκε η φύλαξη του πανηγυριού ώστε να αποφύγουμε το παραεμπόριο.
Ο Δήμαρχος, Δημήτρης Κωστούρος,  σημείωσε πως « με φάρο την περσινή άριστη διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης υλοποιούμε και τις τελευταίες διαδικασίες πριν την έναρξη της. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να προλάβουμε φαινόμενα παραβατικότητας».
 Με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου  η φετινή εμποροπανήγυρη θα ξεκινήσει το απόγευμα της Κυριακής 23 Μαρτίου 2014 και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της 25ης Μαρτίου.

Ετικέτες

Πανηγύρι Ευαγγελίστριας 25η Μαρτίου Όροι διεξαγωγής Εμποροπανήγυρη

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.