Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εγκαινιάζεται η Φάμπρικα Πολιτισμού στο Λεωνίδιο

ΔημοσιεύτηκεΔευ. 26 Οκτ. 2015
από admin

Στις 31 Οκτωβρίου, στα πλαίσια διήμερων εκδηλώσεων του Δήμου Νότιας Κυνουρίας σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Πάρνωνα, θα εγκαινιαστεί η Φάμπρικα Πολιτισμού στο Λεωνίδιο.

Τη μόνιμη έκθεση του Κέντρου Προβολής της Αγροτικής Ιστορίας και των Δρόμων της Θάλασσας στην Ανατολική Πελοπόννησο, σχεδίασε και υλοποίησε η Tetragon σε συνεργασία με την ΟΙΚΟΜ, συνδυάζοντας σύγχρονα εποπτικά μέσα, διαδραστικές εφαρμογές και παιχνίδια σε οθόνες αφής, προβολή στην οροφή του χώρου, μακέτες και ειδικά σχεδιασμένα εκθετήρια.
 

Το πρωί θα πραγματοποιηθεί μικρό συνέδριο για τη σύγχρονη οπτική και προοπτική της Τσακώνικης κληρονομιάς ενώ στις 18:00 το απόγευμα θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια του κτιρίου, το οποίο εκτός από το χώρο της μόνιμης έκθεσης θα στεγάσει το αρχείο του Δήμου ενώ διαθέτει ψηφιακό αποθετήριο με βάση τη μόνιμη έκθεση. 
 

Ετικέτες

Λεωνίδιο Νότια Κυνουρία Δήμος Νότιας Κυνουρίας εγκαίνια Αρκαδία

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.