Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εβδομάδα αγάπης στο Άργος

ΔημοσιεύτηκεΤρί. 11 Φεβ. 2014
από admin

Η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία για το 2014 στο Άργος σηματοδοτείται από την αρχή της συνεργασίας του Συλλόγου “Δεσμοί αίματος”  με την ομάδα χάντμπολ του Διομήδη.
 
 “Στον δικό μας αγώνα έχουμε πλέον βοηθούς τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Σίγουρα η βοήθειά τους θα μας είναι παραπάνω από πολύτιμη” δήλωνουν τα μέλη του συλλόγου”Δεσμοί αίματος”.
 
“Σας περιμένουμε λοιπόν στην Παιδική-Νεανική Βιβλιοθήκη δήμου Άργους-Μυκηνών την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου (ώρα 17:00 - 20:30) και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου (ώρα 9:00 - 13:30)”.
 
Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, οι Δεσμοί Αίματος και ο Διομήδης διοργανώνουν «εβδομάδα αγάπης» και συγκεντρώνουν τρόφιμα για τους πληγέντες των καταστροφικών σεισμών στην Κεφαλονιά.
 
Οι δράσεις που σχετίζονται με την συγκέντρωση τροφίμων (ξηρή ή συσκευασμένη), θα πραγματοποιούνται παράλληλα με τις αιμοδοσίες στους ίδιους χώρους και τις ίδιες ώρες.
 
“Σε αυτό τον αγώνα θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για το αίμα, για τον άνθρωπο, για την ζωή και εδώ η νίκη είναι μονόδρομος, η ανάγκη της επιτακτική. Διομήδης, Δεσμοί Αίματος και κυρίως όλοι οι φίλοι αυτής της ομάδας, όλοι οι πολίτες αυτής της πόλης ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ”

Ετικέτες

Εβδομάδα αγάπης Ειδήσεις και τοπικά νέα από το Άργος Διομήδης

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.