Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Ε. Τατούλη: "Όταν βρίσκονται πρόσωπα σεβαστά οι παρατάξεις κερδίζουν"

ΔημοσιεύτηκεΤρί. 22 Σεπ. 2015
από admin

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι η κεντροδεξιά πρέπει να βρει τον χαμένο της βηματισμό και ότι από τη στιγμή που υπάρχει ένας κεντροαριστερός πόλος, πρέπει να υπάρχει και ένας κεντροδεξιός.

Επίσης υπογραμμίζει, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να βρει ένα αξιόπιστο παράπλευρο σχέδιο ανάπτυξης έξω από το μνημόνιο.

«Ασφαλώς και η χώρα χρειάζεται γρήγορα μία κυβέρνηση να κυβερνηθεί. Στο κομμάτι της κυβερνησιμότητας, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει δείξει καλά δείγματα γραφής. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να διαπραγματεύεται ατέρμονα. Το μνημόνιο δεν είναι λύση στα προβλήματά μας. Αφορά τη δημοσιονομική προσαρμογή. Το πώς θα βγούμε από την κρίση αφορά ένα άλλο, παράπλευρο σχέδιο».

Η πολιτευτής Αρκαδίας εξέφρασε την άποψη ότι το πολιτικό σύστημα είναι αναξιόπιστο. «Είναι δεδομένο ότι ένας σύγχρονος πόλος της κεντροδεξιάς έχει να κάνει με την αναζήτηση νέων, ρεαλιστικών και εφαρμοσμένων πολιτικών. Εκτιμώ ότι το πολιτικό σύστημα βρίθει αναξιοπιστίας.

Στη ΝΔ εκείνο το οποίο θα μας διαφοροποιήσει, είναι ποιοι είμαστε αυτοί που το εκφράζουμε. Όταν τα πρόσωπα είναι αναξιόπιστα τότε και οι πολιτικές είναι αναξιόπιστες». 

Ετικέτες

Αρκαδία Εκλογές Εύη Τατούλη Πολιτευτής Τηλεοπτική εκπομπή ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.