Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Διέκοψαν τη συνεργασία με τον μελετητή του ΓΠΣ στο Ναύπλιο

Δημοσιεύτηκε
από admin

Την διακοπή της συνεργασίας με τον μελετητή του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Ναυπλίου. Μάλιστα ο δήμος με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «Ξεμπλόκαρε το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο», σημειώνοντας: «Χρειάστηκε να περάσουν 12 χρόνια αναποτελεσματικότητας και αντιπαράθεσης απόψεων μεταξύ του μελετητή  του ΓΠΣ και των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ναυπλιέων προκειμένου να ξαναμπεί το νερό στ` αυλάκι και να τονωθεί η οικοδομική δραστηριότητα του δήμου που τα τελευταία χρόνια γνώρισε καθίζηση.
Μετά από πρόταση της τεχνικής υπηρεσίας, το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε πλειοψηφικά την διακοπή της συνεργασίας με τον μελετητή, δίνοντας δυναμική λύση στην επίλυση ενός προβλήματος που για 12 χρόνια αποτελούσε αγκάθι στην ανάπτυξη της περιοχής».
Μάλιστα το γραγείο του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου σημειώνει ακόμα ότι: «Πλέον ανοίγεται ο δρόμος για την επικαιροποίηση της μελέτης και τον εμπλουτισμό της με νέα δεδομένα ώστε να δημιουργηθεί το νέο υπόβαθρο ανάπτυξης του δήμου. Το Γ.Π.Σ. αποτελεί το μεγαλύτερο αναπτυξιακό εργαλείο όχι μόνο για τον «Καλλικρατικό» Δήμο Ναυπλιέων αλλά για ολόκληρο τον Νομό».
Επιφυλάξεις κράτησε για την απόφαση ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Ναύπλιο Νέα Ελπίδα Χρήστος Γραμματικόπουλος επισημαίνοντας τον κίνδυνο να οδηγηθεί η υπόθεση σε ολοκληρωτικό αδιέξοδο.

Ετικέτες

Ειδήσεις και τοπικά νέα από το Ναύπλιο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.