Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Διακρίσεις στα μαθηματικά από μαθητές της Αργολίδας

Δημοσιεύτηκε
από admin
Διακρίσεις στα μαθηματικά από μαθητές της Αργολίδας

Εκδήλωση βράβευσης των διακριθέντων μαθητών σε μαθηματικούς διαγωνισμούς που διοργάνωσε το Παράρτημα Αργολίδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας πραγματοποιήθηκε προ ολίγων ημερών, στην οποία παρευρέθηκε, μεταξύ άλλων, και ο Γιάννης Ανδριανός.

Ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ σημείωσε: "Θέλω να συγχαρώ τους βραβευόμενους σήμερα, διακριθέντες μαθητές στους μαθηματικούς διαγωνισμούς, και βεβαίως το παράρτημα Αργολίδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης αυτής της βράβευσης".

"Ιδιαίτερα σ' αυτή την συγκυρία για την πατρίδα και την κοινωνία μας, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναγνωρίζουμε έμπρακτα πως η συλλογική προκοπή έρχεται μόνο μέσα από την ενθάρρυνση της αριστείας, την καλλιέργεια των ταλέντων, την παροχή στους νέους ανθρώπους όλων των εφοδίων που χρειάζονται ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις το δικό τους δημιουργικό δρόμο", πρόσθεσε ο βουλευτής.

Τέλος ο κ. Ανδριανός ευχήθηκε στα παιδιά αυτά που με τις διακρίσεις τους στο πεδίο της γνώσης μας έκαναν περήφανους, υγεία και καλή συνέχεια στις σπουδές τους.
 
 

Ετικέτες

Γιάννης Ανδριανός Μαθηματικοί διαγωνισμοί Μαθηματικά

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.