Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΑNεξάρτητη Αριστερή Συσπείρωση Αργολίδας

ΔημοσιεύτηκεΤρί. 10 Φεβ. 2015
από admin

Είμαστε μια ομάδα ενεργών πολιτών εργαζόμενων και άνεργων της Αργολίδας.

Στα πλαίσια της Πανελλαδικής κινητοποίησης και του καλέσματος πολιτών και από το Ναύπλιο, σας καλούμε να πάμε στο Ναυπλιο και εμεις που ζούμε εδώ στην Ερμιονίδα, να διατρανώσουμε την θέληση μας σε ολη την Ελλάδα σε ολη την Ευρώπη.

Τετάρτη 11 Φλεβαρη στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων στο Ναύπλιο.

Να ακουστεί η φωνή μας.Να στείλουμε μήνυμα ελπίδας σε ολη την Ευρώπη να ξεσηκωθούν οι λαοί ενάντια στις πολιτικές που μαζεύουν το χρήμα σε λίγα χέρια και βυθίζουν τους εργαζόμενους στη φτώχια.Για την αξιοπρέπεια των Ελλήνων, την υπεράσπιση μισθών επιδομάτων ανεργίας και συντάξεων, του φυσικού περιβάλλοντος, οσων κατακτήσεων παραλάβαμε απο τους προγόνους μας με αγώνες και θυσίες.

Σας καλουμε με το παρακάτω κείμενο που συσπειρώνει χιλιάδες πολίτες σε ολη την Ελλάδα μέσα από το διαδίκτυο.

Ανάσα αξιοπρέπειας

Δεν μασάμε στους εκβιασμούς- Δεν κάνουμε πίσω – Θα νικήσουμε!

Οι εκλογές τελείωσαν και προέκυψε μία κυβέρνηση που θέλει να εκπροσωπήσει τις ανάγκες μας κόντρα στα συμφέροντα της ολιγαρχίας στην Ευρώπη.

Προσπαθούν να μας εκβιάσουν και να μας φοβίζουν. Να μην τους κάνουμε τη χάρη! Να πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι! Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του. Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής. Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της ΤΡΟΙΚΑ και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες.

Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής. Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.

Θα νικήσουμε!

ANASAΑΝ.Α.Σ.Α Ερμιονίδα

Η μόνη σίγουρα χαμένη μάχη είναι αυτή που ποτέ δεν δώσαμε.

 

Ετικέτες

Ανεξάρτητη Αριστερή Συσπείρωση Αργολίδας Ερμιονίδα

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.