home design 800x400
home design 1170Χ320

Αναπτυξιακά σχέδια στη Διώρυγα της Κορίνθου – Real estate και μαρίνα στο επίκεντρο

Ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο από το Υπερταμείο για τη βελτίωση της Διώρυγας και νέοι ορίζοντες σε real estate και online εξυπηρέτηση

Στον δυναμικό κόσμο του real estate, η Διώρυγα της Κορίνθου ετοιμάζεται να αναδειχθεί σε κορυφαίο προορισμό ανάπτυξης, σύμφωνα με τα σχέδια του Υπερταμείου.

Μέσα από συνεργασίες με εξειδικευμένους συμβούλους PLANET και TRITON, το Υπερταμείο προχώρησε σε ένα ολοκληρωμένο prefeasibility study για την ανάπτυξη του real estate στην περιοχή.

Ανάλυση και εξέλιξη

Σύμφωνα με την αναλυτική ενημέρωση του 2023 από το Υπερταμείο, η πλήρης λειτουργία και αξιοποίηση του asset βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Το έργο περιλαμβάνει επίσης μελέτες για τη δημιουργία μαρίνας, ενισχύοντας την τουριστική έλξη της περιοχής.

Στρατηγικό σχέδιο και μελέτη σκοπιμότητας

Σύμφωνα με το ypodomes.gr, το Υπερταμείο παρουσιάζει ένα ολιστικό Στρατηγικό Σχέδιο για την περαιτέρω αξιοποίηση της Διώρυγας.

Νέες επιχειρησιακές λειτουργίες και μελέτες prefeasibility για μαρίνες είναι στο επίκεντρο της προσπάθειας.

Ένα βήμα παραπέρα στην ανάπτυξη είναι η προκαταρκτική μελέτη σκοπιμότητας για τουριστικούς λιμένες, ενισχύοντας την υποδομή της περιοχής.

Ανανεωμένες υπηρεσίες και online εξυπηρέτηση

Η εταιρεία ανανέωσε το πλάνο υπηρεσιών της, προσφέροντας νέα ιστοσελίδα και υπηρεσίες online ticketing, επιδεικνύοντας προοδευτική προσέγγιση στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Ένα άλλο σημαντικό κεφάλαιο είναι η ανανέωση του τιμοκαταλόγου μετά από 12 χρόνια, σημειώνοντας σημαντική βελτίωση και ενισχύοντας τις δυνατότητες της εταιρείας.

Η Διώρυγα της Κορίνθου ετοιμάζεται να αναδείξει τον τουριστικό, καθώς και τον επαγγελματικό, χαρακτήρα της, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και προσελκύοντας το ενδιαφέρον επενδυτών στον ευρύτερο τομέα του real estate.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis