Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

"Άκυρη" ανακοίνωση για τους διαιτητές από τον Παναργειακό

ΔημοσιεύτηκεΤετ. 25 Φεβ. 2015
από admin

Σε ένα χρονικό σημείο όπου μάλλον δεν χρειαζότανε, αφού δεν έχει προηγηθεί κάποια κραυγαλέα αδικία, ο Παναργειακός φέρνει στην επιφάνεια θέμα διαιτησίας, απαιτώντας με ανακοίνωσή του το 50-50 για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Η αλήθεια είναι πως όντως οι "Λύκοι" έχουν αδικηθεί σε ορισμένους αγώνες, όπως για παράδειγμα με το καθαρό πέναλτι-χέρι που δεν δόθηκε στα Μέγαρα, και ίσως η διοίκηση να έχει τους λόγους της για την έκδοση αυτής της "προληπτικής" ανακοίνωσης, που προφανώς πηγάζει περισσότερο από τις ύποπτες μεθοδεύσεις των τελευταίων ημερών (βλ. Ζακυνθιακό), παρά από τις γενικότερες διαιτητικές αποφάσεις που σίγουρα έχουμε δει και χειρότερα... 

Συνήθως κάθε φορά που μία ομάδα θέλει να αποπροσανατολίσει από το αγωνιστικό βγάζει ανακοίνωση για την διαιτησία ώστε να μεταθέσει τις ευθύνες σε τρίτους σε περίπτωση αποτυχίας. Ας ελπίσουμε ότι αυτό δεν ισχύει στην προκειμένη περίπτωση, καθώς η ομάδα έδειξε καλά δείγματα στον τελευταίο της αγώνα και ικανή για την άνοδο. Επίσης κατά γενική ομολογία, τέτοιου είδους ανακοινώσεις σχεδόν ποτέ δεν φέρνουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, και κατά ένα μέρος μπορεί να αποπροσανατολίσουν τους παίχτες από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Συγκεκριμένα αφήνονται υπονοούμενα πως αβαντάρεται άλλη ομάδα για τον τίτλο και ζητείται Fair Play. 

Η Ανακοίνωση:
"Όταν η αδικία γίνεται νόμος, τότε η αντίσταση γίνεται καθήκον και υποχρέωση! Και για αυτόν ακριβώς τον λόγo αναγκαζόμαστε να διαμαρτυρηθούμε  για όλες εκείνες τις φορές που βιώσαμε την αδικία από κάκιστες διαιτησίες.

Η αγανάκτηση μας έχει ξεπεράσει τα ανθρώπινα όρια και είμαστε πια πεπεισμένοι πως δεν πρόκειται για ανθρώπινο λάθος. Πέναλτι που δεν δίνονται στον Παναργειακό, άσκοπες κάρτες που στην πορεία θέτουν εκτός αγώνος τους παίκτες και πολλές άλλες αποφάσεις που μας έχουν πλέον πείσει, πως κάποιοι έχουν προαποφασίσει, ποια ομάδα θα ανέλθει στην Β εθνική κατηγορία.

Σε αυτό το πολύ κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος κρούουμε τον κώδωνα για την αποκατάσταση του fair play ώστε να μην οδηγηθούμε στις αρμόδιες αρχές (για όλα όσα παραθέτουμε υπάρχει σχετικό οπτικό υλικό-αρχείο αγώνων).Από την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος η ομάδα μας αδικείται συστηματικά από την διαιτησία, ενώ ταυτόχρονα άλλες ομάδες με κοινούς με εμάς στόχους ευνοούνται σκανδαλωδώς.

Όμως ο πόλεμος απέναντι στην ομάδα του Άργους συνεχίζετε και εκτός των ορίων του γηπέδου ,με ψευδείς ανακοινώσεις (βλ. Ζακυνθιακού), κατηγορίες και λασπολογία προς την διοίκηση αλλα και όσους υποστηρίζουν την ομάδα μας.

Ο Παναργειακός δεν  χρειάζεται προστάτες η δύναμη μας είναι ο κόσμος μας και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κερδίσουμε την άνοδο με εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Το μόνο που ζητάμε  είναι μέσα στο γήπεδο να έχουμε ίσες πιθανότητες νίκης με τον αντίπαλό μας."
 

Ετικέτες

Παναργειακός Διαιτησία Άργος Ειδήσεις και τοπικά νέα από το Άργος Ποδόσφαιρο

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.