Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Αγγίξτε το παρελθόν μέσω του 3D printing στο Άργος

ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 28 Απρ. 2017
από admin

Το Touch the Past ανοίγει τις πύλες του στις 7 Μαίου στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος και ώρα 19:00, οργανώνοντας μια έκθεση για την αρχαιολογία, την οικολογία και το 3D printing.

Στην έκθεση του έργου Touch the Past θα παρουσιαστούν τα παραχθέντα έργα κατά τη διάρκεια υλοποίησής τους Δεκέμβριος 2016 - Μάιος 2017.
 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μαθητές των σχολείων του Δήμου-Άργους Μυκηνών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα θα παρουσιάσουν διαλέξεις για την Αρχαιολογία, την Αρχιτεκτονική, το 3D printing ενώ θα μοιραστούν με το κοινό τις εμπειρίες τους από τη συμμετοχή τους.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά 3D printers σε λειτουργία καθώς και μετατροπή πλαστικών απορριμάτων σε 3D wire filament μέσω ειδικών πολτοποιητών που κατασκεύασε η ομάδα του Touch the Past για το πρόγραμμα. Θα ακολουθήσουν διαλέξεις και workshops από την επιστημονική ομάδα και την επικεφαλής του προγράμματος Γεωργία Τσαζή.
 

Ετικέτες

Άργος Έκθεση

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.