Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Αγαστή η συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων με την Περιφέρεια

ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 16 Σεπ. 2016
από admin

Επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου πραγματοποίησε η περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου.

Στη συνάντηση αυτή, μέσα σ'ένα κλίμα συνεργασίας και κατανόησης συζητήθηκαν στρατηγικές που σκοπό έχουν την πορεία και τη δρομολόγηση έργων αλλά και την επίτευξη και επίλυση αναπτυξιακών θεμάτων του Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα κατά τη συνάντηση αναλύθηκε το θέμα της μαρίνας και του λιμανιού γενικότερα της πόλης του Ναυπλίου, η ύδρευση των Δημοτικών Ενοτήτων η διαχείριση των απορριμμάτων, η περαιτέρω βελτίωση της προσβασιμότητας του δήμου αλλά και του νομού οδικώς και σιδηροδρομικώς, η τουριστική ανάπτυξη όλου του Καλλικρατικού Δήμου Ναυπλιέων, η αντιμετώπιση της ασφάλειας των πολιτών στα δημοτικά διαμερίσματα κι άλλα θέματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή του Δήμου. Ο κ. Κωστούρος αφού ευχαρίστησε την κ. Παναγιωτοπούλου τόσο για την επίσκεψη όσο και για το ενδιαφέρον της για όλα τα θέματα επισήμανε για ακόμα μια φορά ότι η συνεργασία όλων επιφέρει αποτελέσματα. 
 

Ετικέτες

Δημήτρης Κωστούρος Ελένη Παναγιωτοπούλου Ναύπλιο Δήμος Ναυπλιέων

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.