Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

5η πρόσκληση για το Leader Πελοποννήσου

ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 10 Ιαν. 2015
από admin

Άρχισε από χθες η περίοδος υποβολής επενδυτικών προτάσεων στο πλαίσιο της 5ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του τοπικού προγράμματος LEADER με καταληκτική ημερομηνία την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015.

Με την παρακάτω πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος καλούνται οι ενδιαφερόμενοι (υποψήφιοι δικαιούχοι) να υποβάλλουν τις προτάσεις τους στo πλαίσιο του Μέτρου 41: «Στρατηγική τοπικής ανάπτυξης», με καταληκτική ημερομηνία την  12.03.2015 , ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:00.

Οι προτάσεις υποβάλλονται στην έδρα της Ο.Τ.Δ.: Λεωνίδιο Αρκαδίας, Τ.Κ. 22300, είτε ιδιοχείρως, είτε με συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή ταχυμεταφορά, με την ένδειξη «Για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του τοπικού προγράμματος της Ο.Τ.Δ. ΠΑΡΝΩΝΑ».

Το αναλυτικό τεύχος της προκήρυξης και τα παραρτήματα αυτής επισυνάπτονται και περιλαμβάνουν: Ενημερωτικό υλικό για τις δράσεις που προκηρύσσονται, τις περιοχές εφαρμογής, τους δικαιούχους και τις επιλέξιμες δαπάνες, Κριτήρια Επιλεξιμότητας και Κριτήρια Επιλογής, Φάκελο Υποψηφιότητας ανά Kατηγορία Υπομέτρων, Προδιαγραφές Τοπικού Συμφώνου Ποιότητας, Σχετικό Θεσμικό Πλαίσιο και το Εγκεκριμένο Πρόγραμμα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν πληροφορίες και διευκρινίσεις για το περιεχόμενο της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Ο.Τ.Δ. στην έδρα της Εταιρείας στο Λεωνίδιο στο τηλέφωνο 2757022807  ή επί τόπου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Υπεύθυνοι: Μαριλού Μπούζιου και Γιώργος Μπόκος.
 
ΠΕΡΙΛΗΨΗ 5ης ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ
5η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ & ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ
Φάκελος Υποψηφιότητας L 312 313
ΦΥ 123α
ΦΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
ΚΥΑ_Aξ_4_401_10_3_2010 & ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Τοπ.Πρόγραμμα LEADER_31.07.08
ΟΔΗΓΟΣ_OTA
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΕΤΗΣ_L322
Προδιαγραφές Μελών Τοπικού Συμφώνου
 

Ετικέτες

Leader Λεωνίδιο Αρκαδία Πρόγραμμα Leader Θέσεις εργασίας

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.