Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

590 δημότες και ένας βουλευτής ζητούν παιδικό σταθμό στην Αρχαία Επίδαυρο

ΔημοσιεύτηκεΔευ. 8 Φεβ. 2016
από admin

Επειδή το Λυγουριό πέφτει κάπως μακριά, τα παιδάκια της Αρχαίας Επιδαύρου θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν καλύτερα αν υπήρχε ένας παιδικός σταθμός εκεί κοντά. Γι' αυτό το λόγο μάλιστα 590 δημότες έχουν υπογράψει και αποστείλει σχετικό αίτημα, το οποίο σήμερα απέκτησε μεγαλύτερη επισημότητα.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή με θέμα την ίδρυση παιδικού σταθμού στην Αρχαία Επίδαυρο, αίτημα που όπως προείπαμε καταγράφεται σε έγγραφο της σχετικής Επιτροπής Γονέων.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:
«Με την παρούσα Αναφορά, σας κοινοποιώ συνημμένως έγγραφο της Επιτροπής Γονέων Υποστήριξης της Ίδρυσης του Παιδικού Σταθμού στην Αρχαία Επίδαυρο, αίτημα που συνυπογράφουν 590 δημότες του Δημοτικού Διαμερίσματος Αρχαίας Επιδαύρου, και σας καλώ, λαμβάνοντας υπόψη τα επιχειρήματα που αναπτύσσονται στο κείμενο – οι εκπαιδευτικοί και κοινωνικοί λόγοι, η μεγάλη χιλιομετρική απόσταση από τον ήδη λειτουργούντα παιδικό σταθμό στο Λυγουριό, ο περιορισμός των εκεί θέσεων, καθώς και το γεγονός ότι υπάρχουν τουλάχιστον 25 παιδιά που θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν άμεσα από έναν παιδικό σταθμό στην Αρχαία Επίδαυρο -  να εξετάσετε θετικά την από πλευράς σας διευκόλυνση της υλοποίησης του εν λόγω αιτήματος».
 

Ετικέτες

Γιάννης Ανδριανός Παιδικός σταθμός Εκπαίδευση Αρχαία Επίδαυρος Επίδαυρος

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.