Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

50.000 ευρώ για να παίζουν τα παιδιά μας στα διαλείμματα

ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 23 Ιουλ. 2015
από admin

Για να βελτιωθούν οι εξωτερικοί χώροι σε σχολεία του δήμου εγκρίθηκε μελέτη 50.000 ευρώ χθες απο το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου.Με την υλοποίηση αυτού του έργου τα παιδιά θα μπορούν να παίζουν με ασφάλεια στους προαύλιους χώρους χωρίς κίνδυνο τραυματισμού.

Συγκεκριμένα προβλέπονται κατασκευές στα Δημοτικά Σχολεία της Τοπικής Κοινότητας Άριας (6° Δημοτικό Σχολείο), της περιοχής Πρόνοιας (3° Δημοτικό Σχολείο) και της περιοχής Κούρτη (4° Δημοτικό Σχολείο).

Τα Δημοτικά Σχολεία Άριας και Πρόνοιας θα επιστρωθούν με νέο ασφαλτοτάπητα, ενώ στο Δημοτικό Σχολείο της Άριας θα κατασκευαστεί επιπλέον και ράμπα για άτομα με ειδικές ανάγκες στη δυτική πλευρά του σχολείου, ώστε να έχουν πρόσβαση μαθητές με ειδικές ανάγκες των οποίων η τάξη είναι στο 1° όροφο του Δημοτικού Σχολείου.

Στο Δημοτικό Σχολείο Κούρτη θα γίνουν κάποιες μικρές παρεμβάσεις, αποξηλώσεις στοιχείων που προεξέχουν (τσιμεντένια πεζούλια) και είναι επικίνδυνα για τους μαθητές καθώς και πλακόστρωση κάποιων τμημάτων του αύλειου χώρου.

Ετικέτες

Ναύπλιο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου Μελέτη Δημοτικά σχολεία

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.