Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

50% έκπτωση από το ΚΤΕΛ Αργολίδας για τον Μαραθώνιο

ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 11 Φεβ. 2016
από admin

To ΚΤΕΛ Αργολίδας στα πλαίσια της προσφοράς του στην τοπική κοινωνία ανακοινώνει το πλαίσιο της υποστήριξης των μετακινήσεων των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις του 3ου Μαραθωνίου Ναυπλίου καθώς και άλλες πρωτοβουλίες:

« Η ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α. Ε. είναι ο Επίσημος Φορέας για τη μετακίνηση των Δρομέων για τον Μαραθώνιο Ναυπλίου 2016 που θα διοργανωθεί στις 6 Μαρτίου στο Ναύπλιο.

Εκτός των εσωτερικών μετακινήσεων, προσφέρει Παροχή 50% έκπτωσης στο κόστος μετακίνησης μετ’ επιστροφής στα δρομολόγια της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΑθήναΝαύπλιο - Αθήνα για την Παρασκευή, το Σάββατο, την Κυριακή και την Δευτέρα 4-5-6-7/03/16. Οι ενδιαφερόμενοι για να τύχουν την έκπτωση, θα πρέπει να προσκομίσουν στα εκδοτήρια, την επιβεβαίωση που λάβανε ηλεκτρονικά από την Οργανωτική Επιτροπή για την συμμετοχή τους στον «Μαραθώνιο Ναυπλίου», μαζί με την Ταυτότητα τους.

Η ΚΤΕΛ Αργολίδας έχει υλοποιήσει στην ηλεκτρονική της πλατφόρμα, εφαρμογή στην οποία αφού ο ενδιαφερόμενος ακολουθήσει τα επί μέρους στάδια πχ. Επιλογή σταθμού επιβίβασης - Επιλογή σταθμού προορισμού - Ώρα αναχώρησης κλπ.,  προχωρά στην έκδοση εισιτηρίου στην επιλογή Μαραθώνιος 2016, με αντίτιμο 6,60€.

Προσοχή για να μπορέσει να υλοποιηθεί η έκπτωση θα πρέπει να συμπληρωθεί ο κωδικός εγγραφής που σας έχει αποσταλεί και το Ονοματεπώνυμο του δικαιούχου την έκπτωση.

Επίσης η ίδια διαδικασία πρέπει να γίνει και για το αντίστοιχο εισιτήριο της επιστροφής.

http://www.ktel-argolidas.gr/?module=ticket reservation3&lang=el

Η έκδοση του εισιτηρίου μπορεί να γίνει και στα εκδοτήρια του ΚΤΕΛ Αργολίδας στον Κηφισό και στο Ναύπλιο, με την επίδειξη του μοναδικού αριθμού συμμετοχής και της ταυτότητας του δικαιούχου την έκπτωση.

Προσοχή για πολυπληθείς ομάδες η διαδικασία που συστήνεται είναι η έγκαιρη ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων ώστε να αξιολογηθεί από τους υπευθύνους του ΚΤΕΛ η δρομολόγηση εκτάκτων δρομολογίων, λόγο της αυξημένης ζήτησης αν υπάρξει. »

Πληροφορίες για δρομολόγια: ktelargolida.gr
 
 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.