Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

3oς Πανελλήνιος Διαγωνισμός Γελοιογραφίας του Δήμου Ναυπλιέων

ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 26 Φεβ. 2015
από admin

Ο Δήμος Ναυπλιέων, συνδιοργανώνει με τον ΔΟΠΠΑΤ και το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, τον 3o Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γελοιογραφίας με τίτλο: «Φωτεινοί Παντογνώστες».

Σκιτσάρισε και εσύ τον φωτεινό σου παντογνώστη, και πάρε μέρος στον διαγωνισμό σκίτσου του Δήμου Ναυπλιέων. Πού θα τον βρεις τον παντογνώστη σου για να τον σκιτσάρεις; Μα, παντού. Πονάς, βογκάς και υποφέρεις; Είναι άδεια η τσέπη σου και τη λύση δεν τη ξέρεις; Κοίτα γύρω σου. Άνθρωποι σοφοί, ξερόλες και ψαγμένοι, με φως υπέρλαμπρο της παντογνωσίας να τους περιβάλει.

Βρες τον δικό σου και σκιτσάρισέ τον.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους. Οι συμμετέχοντες είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε τεχνική και όλων των ειδών τα υλικά και μέσα, ώστε να δημιουργήσουν την γελοιογραφία τους. Τα έργα δεν θα πρέπει να έχουν δημοσιευθεί.

Οι γελοιογράφοι μπορούν να υποβάλουν τα έργα τους, από τις 25 Φεβρουαρίου έως τις 16 Μαρτίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση doppat.nafplio@gmail.com .Όλα τα έργα θα εκτεθούν από τις 21 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου σε επιλεγμένα σημεία της παλιάς πόλης του Ναυπλίου.

Η ανακοίνωση και η βράβευση των νικητών θα γίνει στις 22 Μαρτίου σε ειδική εκδήλωση στο Ναύπλιο. Οι τρεις καλύτερες γελοιογραφίες θα βραβευθούν και το κάθε βραβείο θα συνοδεύεται από χρηματικό ποσό, που είναι 500 ευρώ για το 1ο βραβείο, 200 ευρώ για το 2ο βραβείο και 100 ευρώ για το 3ο βραβείο, ενώ οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου θα διαγωνισθούν σε ειδική κατηγορία και στα τρία καλύτερα έργα θα απονεμηθούν τιμητικοί έπαινοι.

Η αξιολόγηση των έργων θα γίνει από πενταμελή επιτροπή κριτών η οποία απαρτίζεται από τους:
Ηλία Μακρή, Έφη Ξένου, Μιχάλη Κουντούρη, Βλάντιμιρ Ραντιμπράτοβιτς, και Μιχάλη Αντωνόπουλο, νικητή του διαγωνισμού γελοιογραφίας 2014.

Το μέγεθος των αρχείων πρέπει να είναι 25Χ35cm 300 DPI,TIF, CMYK, PDF ή Illustrator.
 

Ετικέτες

Ναύπλιο Ειδήσεις και τοπικά νέα από το Ναύπλιο ΔΟΠΠΑΤ Διαγωνισμός γελοιογραφίας Δήμος Ναυπλιέων Φωτεινοί Παντογνώστες Τμήμα θεατρικών σπουδών Ναυπλίου

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.