Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

3D printers εν δράσει στο Άργος

ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 6 Μάιος. 2017
από admin

Το Touch the Past, στις 7 Μαίου στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος  και ώρα 19:00, ανοίγει τις πύλες του για το ευρύ κοινό και οργανώνει μια έκθεση για την αρχαιολογία, την οικολογία και το 3D printing.

Θα παρουσιαστούν τα παραχθέντα έργα κατά τη διάρκεια υλοποίησής του "Touch the Past" Δεκέμβριος 2016-Μάιος 2017. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μαθητές των σχολείων του Δήμου-Άργους Μυκηνών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα θα παρουσιάσουν διαλέξεις για την Αρχαιολογία, την Αρχιτεκτονική, το 3D printing ενώ θα μοιραστούν με το κοινό τις εμπειρίες τους από τη συμμετοχή τους. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά 3D printers σε λειτουργία καθώς και μετατροπή πλαστικών απορριμάτων σε 3D wire filament μέσω ειδικών πολτοποιητών που κατασκεύασε η ομάδα του Touch the Past για το πρόγραμμα. Θα ακολουθήσουν διαλέξεις και workshops από την επιστημονική ομάδα και την επικεφαλής του προγράμματος Γεωργία Τσαζή.

Είσοδος ελεύθερη.

Υποστήριξη: START Create Cultural Change, ΚΕΔΑΜ Δήμος Άργος Μυκηνών, Bosch Hellas.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site touchthepast.org.
 

Ετικέτες

Άργος 3D Printing

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.