Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

3.844 ευρώ για τη Ασπασία

ΔημοσιεύτηκεΤρί. 7 Ιουν. 2016
από admin

Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Καποδιστριακού σχολείου Άργους με τη στήριξη των δημοτικών σχολείων του Δήμου Άργους – Μυκηνών και σε συνεργασία με το Δήμο Άργους – Μυκηνών και την εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδος εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους σε όλους όσους συμπαραστάθηκαν με την ενίσχυσή τους στην Ασπασία Μπόγρη, σε αυτούς τους οικονομικά δύσκολους καιρούς. Το χρηματικό ποσό που κατατέθηκε στο λογαριασμό της Ασπασίας είναι 3844€.
 

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και ενίσχυσαν οικονομικά την προσπάθεια ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος και πολιτικοί εκπροσώποι του νομού. Παρ ότι η υλική βοήθεια είναι μηδαμινή μπροστά στον καθημερινό αγώνα για επιβίωση της Ασπασίας, η διάθεση αλληλεγγύης όμως ,όσων παραβρεθήκαν στο Αρχαίο Θέατρο του Άργους το Σάββατο 4 Ιουνίου είναι ένα αισιόδοξο γεγονός, ενώ πολύτιμη υπήρξε και η βοήθεια των χορηγών οι όποιοι παρείχαν πλήρη υποστήριξη .
 
 

Ετικέτες

Άργος Ασπασία Μπόγρη Αρχαίο Θέατρο Άργους

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.