Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

37 ιστιοπλοϊκά σκάφη φτάνουν στο Ναύπλιο την 28η Οκτωβρίου !

ΔημοσιεύτηκεΤρί. 27 Οκτ. 2015
από admin

37 ιστιοπλοϊκά σκάφη καταπλέουν στο λιμάνι του Ναυπλίου την Τετάρτη. Πρόκειται για τα σκάφη που συμμετέχουν στο Catamarans Cup international regatta, μια διεθνή ιστιοπλοϊκή διοργάνωση η οποία αποτελεί συνδυασμό ιστιοπλοϊκού αγώνα και κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά, διάρκειας μιας εβδομάδας.

Σημειώνουμε ότι ο ΓΓ της GYA του YACHT SHOW Γιάννης Κουρούνης, ενέταξε το λιμάνι Ναυπλίου ως λιμάνι τερματισμού αυτού του αγώνα.

Τα σκάφη θα καταπλεύσουν στο λιμάνι του Ναυπλίου την Τετάρτη γύρω στις 18μμ. Θα διανυχτερεύσουν στο Ναύπλιο και θα αναχωρήσουν το πρωί της Πέμπτης.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει ανακοινωθεί από τον δήμο ή από το Λιμενικό Ταμείο κάποια τελετή υποδοχής, ανάλογη με αυτή που έγινε έγινε στον Πόρο και την Ερμιόνη, παρά το μέγεθος του event.

ΦΩΤΟ από την υποδοχή σε άλλα λιμάνια

Στόχος είναι η συνεύρεση έμπειρων και αρχάριων ιστιοπλόων απ’ όλο τον κόσμο και η γνωριμία με τα καταμαράν κρουαζιέρας και τις ελληνικές ομορφιές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παράλληλες εκδηλώσεις και event στα νησιά, όπως απονομές σε κάθε λιμάνι, πάρτι, BB-Q, κοκτέιλ, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις.

Το 6ο Catamarans Cup international Regatta ξεκίνησε στις 24 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στις 31 Οκτωβρίου 2015. Ξεκίνησε από την Αθήνα και σύμφωνα με το πρόγραμμα επισκέπτεται τον Πόρο, την Ερμιόνη,  το Λεωνίδιο και το Ναύπλιο.

Δείτε την ηλεκτρονική παρουσίαση του 6ου Catamarans Cup

Ετικέτες

Ναύπλιο Θαλάσσια σπορ Ιστιοπλοϊα Υγρός στίβος και Ναυτικά αθλήματα

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.