Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

34χρονος είχε κατακλέψει τα χωριά του Άργους και του Ναυπλίου

Δημοσιεύτηκε
από admin
34χρονος είχε κατακλέψει τα χωριά του Άργους και του Ναυπλίου

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, επτά περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών σε οικίες, οχήματα και κατάστημα, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Άργους – Μυκηνών και Ναυπλιέων.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι ο 34χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 8.2.2016 έως και την 10.2.2016, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Άργους – Μυκηνών και Ναυπλιέων, είχε διαπράξει μία περίπτωση κλοπής και τρείς περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οικίες, μία περίπτωση κλοπής και μία μία περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οχήματα, καθώς και μία περίπτωση απόπειρας κλοπής σε κατάστημα, από όπου είχε αφαιρέσει συνολικά κινητά τηλέφωνα, χρήματα και μπαταρίες οχημάτων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων. 
 

Ετικέτες

Ναύπλιο Άργος Αστυνομικά Κλοπές

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.