Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

3 ευρώ για ένα καρτ ποστάλ του Τσίπρα και ξεχρεώσαμε!

ΔημοσιεύτηκεΤετ. 1 Ιουλ. 2015
από admin

Ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο έβαλε σε εφαρμογή ο Λονδρέζος επιχειρηματίας Thom Feeny, που ανέλαβε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει από δωρεές χρηστών του διαδικτύου, το ποσό, του 1,6 δισ ευρώ, που απαιτεί άμεσα το ΔΝΤ από την Ελλάδα.

Η διορία του ΔΝΤ μπορεί να εξέπνευσε αλλά έχουμε ακόμα 30 μέρες περιθώριο μπας και τη σκαπουλάρουμε...

Ο φιλέλληνας επιχειρηματίας προσπαθεί πάντως και τα καταφέρνει μια χαρά, αφού μέσα σε μια μέρα έχει συγκεντρώσει περίπου 750.000 ευρώ!!! Ο νεαρός Βρετανός ζητά κάθε ευρωπαίος να δώσει τρία ευρώ για την Ελλάδα, αν και μέχρι στιγμής δωρεές έρχονται ακόμα και από μακρινές χώρες οπως η Μαλαισία. 
 

Από την ηλεκτρονική διεύθυνση Indiegogo.com ο Feeney διαθέτει δημοφιλή ελληνικά προϊόντα, όπως τυρί φέτα και χωριάτικη σαλάτα που οι δωρητές μπορούν να αγοράσουν ηλεκτρονικά με έξι ευρώ! Με δέκα ευρώ, όσοι πιστοί προσέλθουν στην εκστρατεία, παίρνουν ούζο και με δωρεά 25 ευρώ, ένα μπουκάλι ασύρτικο κρασί. Αυτό όμως που έχει το μεγαλύτερο σουξέ είναι το καρτ ποστάλ του Αλέξη Τσίπρα, το οποίο κοστίζει μόλις τρία ευρώ και μέχρι στιγμής το έχουν προπληρώσει πάνω από 7.000 άτομα!

Μέχρι στιγμής πάνω από 45.000 άτομα έχουν προσφέρει τις δωρεές τους, με συμβολικό αντάλλαγμα, προς την Ελλάδα, και μάλιστα ένας από αυτούς έχει προσφέρει και πεντοχίλιαρο!

Η ιστοσελίδα θα παραμείνει ανοιχτή για 6 ακόμα ημέρες αν και κομματάκι δύσκολο το κόβουμε να πιάνει τον στόχο... 

Δεν πειράζει Thom, μας έβαλες τα γυαλιά!
 

Ετικέτες

Thom Feeny Ελλάδα Χρεοκοπία ΔΝΤ Δωρεές Indiegogo

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.