Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Επιμελητήριο Αργολίδας

Big Brother στο Επιμελητήριο Αργολίδας

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου καταδικάζει φραστικό επεισόδιο που έλαβε χώρα στο γραφείο του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτη Δαμούλου μεταξύ του ίδιου και εκπροσώπου ΜΜΕ και καταγγέλει πρακτικές που παραπέμπουν στον ...«Μεγάλο Αδερφό».

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου δια του προέδρου του Γιάννη Παναρίτη μετά από σύγκληση της Διοικητικής Επιτροπής προχθές Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου αποφάσισε κατά πλειοψηφία (τέσσερα προς ένα) να εκφράσει τον έντονο προβληματισμό του για φραστικό επεισόδιο που έλαβε χώρα πριν αρκετές ημέρες στο γραφείο του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτη Δαμούλου μεταξύ του ίδιου και εκπροσώπου ΜΜΕ της Πελοποννήσου. Μάλιστα καταγγέλει πρακτικές που παραπέμπουν σε ...Big Brother.

Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση του ΠΕΣΠ:

«Ο κ. Δαμούλος μέσω των θέσεων που κατέχει στους φορείς της επιχειρηματικής κοινότητας και κυρίως μέσω της δράσης του στον επιμελητηριακό θεσμό έχει αποδείξει το ήθος και την κοινωνική του συνείδηση, αλλά κυρίαρχα την αφοσίωση και την επιστημονική του επάρκεια με στόχο την προώθηση και την επίλυση ζητημάτων που άπτονται του επιχειρείν στη περιοχή μας.

Το ΠΕΣΠ καταδικάζει απερίφραστα το γεγονός της εν κρυπτώ και εν αγνοία όλων των παρευρισκόμενων μετάδοσης στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο μιας ιδιωτικής συνομιλίας – προσεκτικά επιλεγμένων μονταρισμένων πλάνων και ηχογραφήσεων κατά παράβαση των διατάξεων περί προσωπικών δεδομένων και κάθε έννοιας δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Τέτοιες πρακτικές πρέπει να στηλιτεύονται καθώς δε συνάδουν σε καμία περίπτωση με δημοκρατικές διαδικασίες και εν προκειμένω καταλήγουν να πλήττουν την τιμή και την υπόληψη του Προέδρου του Επιμελητηρίου και στο πρόσωπο αυτού όλων των αιρετών, αλλά και κατ’ επέκταση το κύρος και τη φήμη του ίδιου του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Διαβεβαιώνουμε ότι ο Επιμελητηριακός θεσμός δεν πρόκειται να καμφθεί από τέτοιες άδικες και μη σύννομες νοοτροπίες. Θα συνεχίσει να επιτελεί το έργο του και να δουλεύει απρόσκοπτα, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του για την ανάπτυξη της χώρας, υποβάλλοντας εμπεριστατωμένες προτάσεις και πραγματοποιώντας παρεμβάσεις, προκειμένου να στηρίξει την επιχειρηματικότητα με συγκεκριμένες και στοχευμένες δράσεις και ενέργειες, ειδικά αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε ως χώρα».

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.