Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βγήκε στα μαγαζιά του Ναυπλίου το ΚΚΕ

Κουβεντιάζοντας για φόρους και ΕΝΦΙΑ
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΚυρ. 16 Ιουν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Αργολίδας Τάσο Αντωνίου περιόδευσε στα μαγαζιά της οδού Άργους στο Ναύπλιο και έγινε συζήτηση με τους μαγαζάτορες.

Μετά την περιοδεία ο Τ. Αντωνίου μεταξύ άλλων δήλωσε:

"Στη σημερινή μας συζήτηση με τους αυτοαπασχολούμενους μαγαζάτορες της πόλης φάνηκε για άλλη μια φορά η δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν, οι δυσβάστακτοι φόροι από το 1ο ευρώ, ο ΕΝΦΙΑ, το τέλος επιτηδεύματος, τα δημοτικά τέλη πάσης φύσεως που επιβάλλονται στη λογική της ανταποδοτικότητας, οι ασφαλιστικές εισφορές στο 20% του εισοδήματος, η κατάργηση της Κυριακής Αργίας.

Κουβεντιάσαμε για τη ρύθμιση των 120 δόσεων η οποία έχει καθαρά εισπρακτικό χαρακτήρα, καθώς τους βάζει τη θηλιά στο λαιμό, αναγκάζοντας να πληρώνουν και τις τρέχουσες εισφορές και τη δόση, και σε περίπτωση αδυναμίας κάποιου να πληρώσει τον περιμένουν η κατάσχεση και ο πλειστηριασμός. Την ίδια ώρα το «κούρεμα» οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία έχει ως τίμημα τη δραστική μείωση των συντάξεών τους.

Το ΚΚΕ έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι η αγωνιστική φωνή και των αυτοαπασχολούμενων εμπόρων μέσα στη Βουλή. Δεν ψήφισε κανένα αντιλαϊκό νόμο και αντιπάλεψε μέσα και έξω από το κοινοβούλιο για να καταργηθούν".

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.