Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

Βάσεις και αποτελέσματα για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Βγήκαν τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών 2020

Ένας αγώνας ήταν, θα ακολουθήσουν κι άλλοι

Άνοιξε η ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας όπου γίνεται η γνωστοποίηση / ανακοίνωση των βαθμολογιών των μαθημάτων των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων από ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Πιο αναλυτικά οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων (Βαθμολογίες) σήμερα Παρασκευή μέσα από την ειδική εφαρμογή results.it.minedu.gov.gr του Υπουργείου Παιδείας ή μέσα από τις καταστάσεις που αναρτήθηκαν στα Λύκεια.

Το τιμ του «anagnostis.org» εύχεται καλή πορεία σε όσους πέτυχαν τον στόχο τους και εκφράζει την αμέριστη συμπάθειά του σε όσους, όσες δεν κατάφεραν φέτος να γευτούν την επιτυχία.

Οι «πανελλαδικές εξετάσεις» αποτελούν έναν μικρό στίβο για την συνέχεια της μόρφωσης και την επαγγελματική αποκατάσταση, όμως εκατοντάδες στίβοι προκαλούν το καθένα μας να αγωνιστεί σε καθημερινή βάση και η επιτυχία στην ζωή αξιολογείται μόνο στο τέλος της, όπως έλεγαν και οι πρόγονοί μας (Μηδένα προ του Τέλους μακάριζε), για αυτό όσοι απέτυχαν, ψηλά το κεφάλι, αφού θα έχουν πολλές ακόμα ευκαιρίες να υλοποιήσουν τις προσπάθειές τους και όσοι πέτυχαν να μην επαναπαύονται στην δόξα της επιτυχίας, γιατί ο αγώνας μόλις ξεκίνησε.
Αυτό που προέχει για όλους είναι ξεκούραση και ανεφοδιασμός δυνάμεων.

Καλό καλοκαίρι στα παιδιά μας

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.