Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
ΔΟΠΠΑΤ Ράλλη

Βάζει ψηλά τον πήχη η Ράλλη

Με υποβολή προτάσεων και ανταλλαγή απόψεων ξεκίνησε ο προγραμματισμός και συντονισμός για το ετήσιο καλεντάρι εκδηλώσεων του ΔΟΠΠΑΤ.

Την ικανοποίησή της εξέφρασε η Μαρία Ράλλη για την ανταπόκριση που είχε το πρώτο κάλεσμα του ΔΟΠΠΑΤ σε πολιτιστικούς και τουριστικούς συλλόγους, φορείς, συλλόγους γονέων, διευθυντές σχολείων και προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων.

Με τη συμμετοχή και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του οργανισμού τέθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους ο πρώτος στόχος, ο οποίος είναι το ετήσιο καλεντάρι εκδηλώσεων και δράσεων, ο προγραμματισμός και ο συντονισμός.

ΔΟΠΠΑΤ Ράλλη

Όπως αναφέρει η νέα πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ:

«Συζητήθηκαν  οι προτάσεις όλων και αφού ανταλλάχθηκαν απόψεις, καταλήξαμε ότι με την επεξεργασία των διαφόρων σκέψεων και προτάσεων θα πάμε ένα βήμα παραπέρα και στον πολιτισμό και στον αθλητισμό και στον τουρισμό (όσο μας επιτρέπονται εδώ οι αρμοδιότητες μέσω ΔΟΠΠΑΤ) και στον τομέα του περιβάλλοντος.

Επίσης, θίξαμε την μεγάλη λέξη που ακούει στο όνομα ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, δίνοντας κίνητρα για ενίσχυση και δημιουργία νέων ομάδων εθελοντών με πολύπλευρη δράση.

Έχοντας διαρκή επαφή με τα μέλη του Δ.Σ., συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, προχωράμε στην λειτουργία ομάδων εργασίας σε διάφορους τομείς που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δημοτικού Οργανισμού, με σκοπό την ενδυνάμωση της παροχής των υπηρεσιών μας σε όλους τους δημότες.

Οι συνεργασίες και οι συνέργειες είναι η δύναμη μας για να κατακτήσουμε όλο και περισσότερους στόχους και συγχρόνως να απομονώνουμε οποιοδήποτε στοιχείο λειτουργεί ως τροχοπέδη στην πρόοδο του ΔΟΠΠΑΤ.

Η μεγάλη συμμετοχή όλων σας μας ενθαρύνει και αποτελεί την κινητήρια δύναμη για δουλειά».

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κοντός Banner

 

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.