Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
παιδικό αυτοκίνητο

Βάλ` το στην μπρίζα

Στα ηλεκτρικά αυτoκίνητα στρέφεται το δημόσιο
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 13 Φεβ. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Φαίνεται πως στο όνομα της δήθεν «προστασίας του Περιβάλλοντος» το ελληνικό δημόσιο στρέφεται προς τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα υποτασσόμενο στις επιθυμίες της αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως γίνεται χρόνια τώρα στην Ελλάδα.

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά την παρουσίαση των ηλεκτρονικών οχημάτων της Αutomotive Solutions που πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Τη Δευτέρα κάνουμε πράξη κάτι που είναι αυτονόητο για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξυπηρέτηση όλων. Καταθέτουμε ως Υπουργείο Εσωτερικών το νομοσχέδιο με το οποίο πλέον το Κράτος και η Αυτοδιοίκηση έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν ηλεκτρικά, ηλεκτροκίνητα και υβριδικά οχήματα».

Φυσικά αυτό που δεν είπε ήταν το πόσο επικίνδυνο είναι το κάδμιο των μπαταριών των αυτοκινήτων για την δημόσια υγεία και το περιβάλλον που μηδενίζει τα οφέλη από την μείωση των ρύπων συμβατικών κινητήρων.

 

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.