Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κυνουρία δρόμος συσκεψη

Β. Κυνουρία: Προσπαθούν να βρουν λύση για το δρόμο καρμανιόλα

Σύσκεψη στο Δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας σχετικά με τον Επαρχιακό οδικό άξονα Άργους-Άστρους-Λεωνιδίου

Μετά τις κινητοποιήσεις και τις έντονες διαμαρτυρίες των δημοτών σχετικά με το δρόμο καρμανιόλα άξονα Άργους-Άστρους-Λεωνιδίου, στο δημαρχείο Βορ. Κυνουρίας πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στην προσπάθεια να δρομολογηθεί μια λύση. 

Στη σύσκεψη που έγινε τη Δευτέρα 24/08/2020, στο Δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας συζητήθηκαν οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στον Επαρχιακό οδικό άξονα Άργους – Άστρους – Λεωνιδίου, κατά μήκος της Κοινότητας Άστρους.

Αποφασίστηκε η Περιφέρεια να χρηματοδοτήσει τη μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου για τις παρεμβάσεις που θα γίνουν άμεσα όπως: ανανέωση της διαγράμμισης του οδοστρώματος, συντήρηση υφιστάμενης σήμανσης, αντικατάσταση φθαρμένων και τοποθέτηση νέων σημάτων, τοποθέτηση ανακλαστήρων οδοστρώματος (μάτια γάτας).

Επίσης αποφασίστηκε να γίνει έλεγχος των εισόδων και εξόδων πρόσβασης των καταστημάτων παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων και των δύο Τεχνικών Υπηρεσιών ώστε να προταθούν όλες οι εναλλακτικές προτάσεις παρεμβάσεως για την βελτίωση και την αναβάθμιση της υφιστάμενης οδού. Ακολούθησε αυτοψία στον οδικό άξονα παρουσία όλων των εμπλεκομένων.

Η σύσκεψη έγινε παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Χρήστου Λαμπρόπουλου, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Εμμανουήλ Σκαντζού, των Αντιδημάρχων Βόρειας Κυνουρίας, του Προέδρου της Κοινότητας Άστρους και των Προϊσταμένων των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας και του Δήμου.
 

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.