Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γκιολής ΑγΘεοδωροι

Αυτοψία στους Αγίους Θεοδώρους από τον Γκιολή

Τι είδε στο κατεστραμμένο γήπεδο και τι διαπίστωσε για την πρόοδο των αντιπλημμυρικών έργων

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής επισκέφθηκε την Τετάρτη 13 Μαΐου και πραγματοποίησε αυτοψία μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Ιωάννη Ματζούνη στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων.

Ύστερα από την καταιγίδα του προηγούμενου Νοέμβρη «Γηρυόνης» το γήπεδο υπέστη πολλές φθορές σε σημείο να είναι σχεδόν κατεστραμμένο και κρίνονται αναγκαίες παρεμβάσεις αποκατάστασής του προκειμένου να μπορεί ο αθλητικός χώρος ν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις όχι μόνο της περιοχής των Αγίων Θεοδώρων αλλά και της ευρύτερης περιοχής.  

Γκιολής ΑγΘεοδωροι

Στην αυτοψία παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων κ. Σπύρος Ράτης καθώς και ο πρόεδρος Τ.Κ. κ. Αρης Κωνσταντής.

Με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της ΠΕ Κορινθίας και του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, το γήπεδο θα ενταχθεί σε αντίστοιχη μελέτη προκειμένου στην αποκατάσταση και άμεση λειτουργία του. 

Επίσκεψη στα αντιπλημμυρικά

Την ίδια μέρα ο κ. Γκιολής επισκέφθηκε και τα αντιπλημμυρικά έργα που ξεκίνησαν στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων με κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕΚ και τον προϊστάμενο αυτής, κ. Νίκο Λούτα. 

Γκιολής ΑγΘεοδωροι

Εργασίες καθαρισμού ρεμάτων και αντίστοιχα αντιπλημμυρικά έργα ξεκινούν σε όλο το νομό Κορινθίας και εκτελούνται προκειμένου να συνεχιστεί η πρόληψη και αντιμετώπιση επικείμενων φυσικών φαινομένων.

Τέλος στην αυτοψία ήταν παρών ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων κ. Σπύρος Ράτης και ο πρόεδρος Τ.Κ. κ. Αρης Κωνσταντής.

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.