Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αυτοκίνητο διέλυσε τη στάση, που περιμένουν οι μαθητές το λεωφορείο

Αυτοκίνητο διέλυσε τη στάση, που περιμένουν οι μαθητές το λεωφορείο

Σώα η γυναίκα οδηγός – Ευτυχώς δεν βρισκόταν κανένας επιβάτης

Στη στάση του λεωφορείου σταμάτησε το αυτοκίνητο που ξέφυγε από την πορεία του το απόγευμα της Τρίτης. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε κανένας στη στάση και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Το ατύχημα έγινε στον περιφερειακό δρόμο του Κρανιδίου, στο σημείο που τα λεωφορεία  παραλαμβάνουν και αφήνουν του μαθητές του Λυκείου. Επίσης εκεί είναι η κύρια διάβαση των μαθητών από το Κρανίδι που πηγαίνουν σχολείο.

Αυτοκίνητο διέλυσε τη στάση, που περιμένουν οι μαθητές το λεωφορείο

Όπως σημειώνει το τοπικό σάιτ Ιχνηλάτες Αργολίδας η γυναίκα οδηγός δεν τραυματίστηκε και γενικά δεν δηλώθηκε τραυματισμός από το συμβάν. Να μην σκεφτούμε τι θα είχε πιθανώς συμβεί αν η εκτροπή είχε γίνει το πρωί ή το μεσημέρι. Θα μιλούσαμε τώρα τραγικά αποτελέσματα.

Στο σημείο πήγε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γεωργόπουλος με στέλεχος της τεχνικής υπηρεσίας για εξέταση πιθανών παρεμβάσεων στο σημείο που θα αποφασισθούν το ταχύτερο δυνατόν.
 

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.