Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

Ίσαρης Μεγαλόπολης

Αυτό το χωριό της Αρκαδίας είναι πνιγμένο στο πράσινο, ορμητήριο για ράφτινγκ ή πεζοπορία

Ο αμφιθεατρικά χτισμένος Ίσαρης συνδυάζει φυσική ομορφιά, ιστορικά αξιοθέατα και περιπετειώδεις εξορμήσεις σε επίγειους παράδεισους της Πελοποννήσου.

Ορεινό, αμφιθεατρικό παραδοσιακό χωριό της Αρκαδίας σε καταπράσινη βουνοπλαγιά με βελανιδιές, πλατάνια, κυπαρίσσια, καρυδιές και θέα στο Μεσσηνιακό κόλπο και τον κάμπο της Μεγαλόπολης, με πέτρινα αρχοντικά. Ο Ίσαρης έχει καλή υποδομή καταλυμάτων σε ατμοσφαιρικούς ξενώνες.

Αξιοθέατα οι αρχαιολογικοί και βυζαντινοί χώροι στο Ναό του Επικούρειου Απόλλωνα, την Αρχαία Λυκόσουρα, το Λύκαιο Ορος, το αρχαίο Θέατρο της Μεγαλόπολης, τα κάστρα σε Καρύταινα και Λεοντάρι και την Αγία Θεοδώρα στην Βάστα, τον εν’ ενεργεία παλιό νερόμυλο δίπλα από το εκκλησάκι και της μονές Μπούρα και Αμπελακίου.

Το δημοτικό σχολείο του Ίσαρη
Το δημοτικό σχολείο του Ίσαρη (Anna Diderot)

 

Είναι ιδανικό ορμητήριο για όσους θέλουν να απολαύσουν πεζοπορία ή ράφτινγκ στο φαράγγι του Λούσιου, στο φαράγγι της Νέδας, στις πηγές του Ευρώτα, στον Ταΰγετο και στο Μαίναλο.

Στις 11 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται το πανηγύρι της Αγίας Θεοδώρας.

Ο Ισαρης είναι ένα χωριό πνιγμένο στο πράσινο, το οποίο βρίσκεται 56 χιλιόμετρα από την Τρίπολη, ακολουθώντας την διαδρομή προς Μεγαλόπολη.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.