Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΑΥΡΑ Κοκιννόπουλος

ΑΥΡΑ για τα σκουπίδια της Καραθώνας: Αρνούμαστε να δώσουμε λευκές επιταγές

Η δημοτική παράταξη εξηγεί γιατί καταψήφισε την πρόταση που ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τους λόγους για τους οποίους καταψήφισε την πρόταση παραχώρησης προς αξιοποίηση των σκουπιδιών της Καραθώνας, εξηγεί με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «ΑΥΡΑ».

Όπως σημειώνεται σε αυτήν:

«Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 3/10/18, μεταξύ των θεαμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η εισήγηση της Δημοτικής Αρχής, που αφορούσε την εκχώρηση σε ιδιωτική εταιρεία των θαμμένων σκουπιδιών των ΧΑΔΑ του Δήμου για παραγωγή ενέργειας 

Την αίτηση της εταιρείας δεν συνόδευε κανένα άλλο διευκρινιστικό στοιχείο, ούτε για την μέθοδο παραγωγής ενέργειας, ούτε για τις επιπτώσεις που αυτό μπορεί να έχει, ούτε για την χωροθέτηση του εργοστασίου, ούτε για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, ούτε για το αν αφορά μόνο τα ήδη υπάρχοντα απορρίμματα ή αφορά και τα απορρίμματα που θα παραχθούν στο μέλλον !

Ουσιαστικά η Δημοτική Αρχή ζήτησε να υπογράψουμε με την ψήφο μας ένα λευκό χαρτί…και μετά βλέπουμε .

Επειδή εμείς, ως Δημοτική παράταξη, αρνούμαστε να δώσουμε λευκές επιταγές για τόσο σοβαρά ζητήματα, καταψηφίσαμε την εισήγηση , που πέρασε μόνο με τις ψήφους της πλειοψηφίας .

Το θέμα θα τελείωνε εδώ (δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η Δημοτική Αρχή αυθαιρετεί σε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως τα απορρίμματα) αν η Δημοτική Αρχή δεν έβγαζε ανακοίνωση στα ΜΜΕ, που κατηγορεί την αντιπολίτευση για λαϊκίστικες κραυγές 

Η κατηγορία του λαϊκισμού προέρχεται απ την παράταξη που έχει κάνει τα πανηγύρια και τις κάθε είδους εκδηλώσεις δεύτερη φύση της….Και αυτό έχει την αξία του .

Η κατηγορία του λαϊκισμού προέρχεται απ την παράταξη που τόσα χρόνια αρνείται να αναλάβει οποιαδήποτε πρωτοβουλία αναφορικά με το σοβαρότατο θέμα των απορριμμάτων, και σέρνεται έρμαιο των σχεδιασμών της Περιφέρειας με όποιο κόστος , Αρνείται να εκπαιδεύσει να επιβάλει , να γίνει πιθανόν δυσάρεστη στους δημότες, έναν διαφορετικό τρόπο διαχείρισης των οικιακών απορριμμάτων .

Μάλλον ο Δήμαρχος ,όταν εκτόξευε τις κατηγορίες περί λαϊκισμού, κοιταζόταν στον καθρέφτη 

Για την Δημοτική Παράταξη ΑΥ.Ρ.Α.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι 
Παντελής Κοκκινόπουλος
Δημοσθένης Δρούγκας»

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.