Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αθλητικά και λιμενικά έργα προετοιμάζονται στην Ερμιονίδα

Επαφές Γεωργόπουλου με Πλακιωτάκη και Αυγενάκη.

Προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γ. Πλακιωτάκη και τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκη, πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, Γιάννης Γεωργόπουλος.

Στην συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, για την οποία μερίμνησε ο Βουλευτής, Γιάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας παρουσίασε έργα, τα οποία μπορούν να πραγματοποιηθούν στην Ερμιονίδα με βασικό αρωγό το εν λόγω Υπουργείο.

Από την πλευρά του ο κ. Αυγενάκης ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τον τρόπο εκτέλεσης των έργων, καθώς και για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε αυτά να προχωρήσουν στο στάδιο της υλοποίησης. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την δέσμευση του Υφυπουργού πως θα στηρίξει τις ενέργειές μας με σκοπό την υλοποίηση των έργων στον Δήμο Ερμιονίδας.

Στην συνέχεια, στον Πειραιά, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γ. Πλακιωτάκης, παρουσία του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος και του Βουλευτή Αργολίδας, Γ. Ανδριανού, συζήτησαν εκτενέστατα με τον Δήμαρχο, Γ. Γεωργόπουλο, για την αναβάθμιση των Λιμενικών Τμημάτων της Ερμιονίδας, που αποτελεί βασικό μέλημα και πάγιο αίτημά μας από την ανάληψη των καθηκόντων της παρούσας δημοτικής αρχής.

Συμπερασματικά και οι δύο συναντήσεις του Δημάρχου Ερμιονίδας ολοκληρώθηκαν με πολλές προοπτικές για τον τόπο. Σύντομα και αφού ολοκληρωθούν από πλευράς του Δήμου όσα ζητήθηκαν, θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για την κάθε υπόθεση ξεχωριστά.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.